20-årig bröllopsdag

Nämen, det är inte klokt. Tänk att jag varit gift med denna man i 20 år! Galet! Vi gifte oss som 24-åringar den 26 augusti 2000. Och det måste varit det bästa beslut jag tagit i hela mitt liv. Att älska tills döden skiljer oss åt- ingen annan människa än just Marcus kan jag tänka mig att leva med tills jag blir sisådär 100 år. Min man - utan honom är jag halv. En fantastisk äkta man och pappa till våra två barn. Jag är så kär i honom fortfarande i dag, så stolt över att vara hans. Älskar honom för den fina människa han är. Klok, duktig, händig, rolig, omsorgsfull och så snygg! Enligt mig han han allt! Och i onsdags åkte vi till Kullaberg för att fira vårt Porslinsbröllop. Barnen fick vara kvar i Torslanda, faster Johanna ställde upp som barnvakt.
Vi började i Höganäs, en lunch i saluhallen och lite shopping i de butiker som var öppna. Sedan åkte vi till Arild för en promenad vi havet lagom till solen tittade fram innan vi checkade in på Rusthållaregården https://rusthallargarden.se/

Vi fick ett fint rum med balkong och havsutsikt. En svalkande dryck innan vi gick till relaxen, där vi var helt själva. Tror vi båda somnade till en stund där i de sköna vilstolarna.

Tillbaka till hotellrummet igen och samtidigt som regnbågen tittar fram så knackade roomservice på dörren med en flaska champagne. Champagnekylaren var en bröllopspresent från mig till Marcus. Lotta på Din Gravyr ska hjälpa till att gravera den. Tror det blir texten "MED DIG ÄR LIVET EN FEST 2020"

Jag fick ett fantastiskt fint smycket från ZOE HOOP https://www.zoehoopjewelry.com/

Halsbandet jag fick heter The Mustard Seed, och så här står det om smycket - så fint!

En utsökt minimalistisk berlock i satinfinish med en gnistrande vacker Swarowski kristall i mitten.

Ibland har vi svårt att se vårt eget värde. Det här smycket är en påminnelse om att den minsta idé, talang eller gåva som du har är dyrbar. Hamnar den i rätt jord, kan den växa och bli stor, till glädje för andra, precis som ett senapskorn kan bli ett stort träd.

Gud ser att du är full av potential och han älskar dig. I Hans ögon gnistrar du och det du bär inom dig vackrare än kristallen. Bär berlocken som en påminnelse på att du är fantastisk.

Klockan 19 hade vi bord på restaurangen. Och OMG - det var en av de bästa menyerna jag har ätit. Så vällagat och gott rakt igenom. Ser ni vilken stilig äkta man som sitter där och väntar på mig....bäst att skynda mig!

Till förrätt fick vi: Rostade sommarbetor med skånsk fetaost, ramslöksmajonäs och chips på coppa. Ser ni hjärtat på min tallrik?

Till huvudrätt fick vi halstrad havsaborre, basilikasås, kronärtskocka och sommarprimörer.

Till dessert: Flädermarinerade jordgubbar, vaniljparfait och lakritsmaräng.

Och jag bar det nya halsbandet tillsammans med en nyinköpt guldkjol och svarta klackar och var en riktigt lycklig och mätt fru när vi promenerade tillbaka till rummet i den kyliga kvällen.

Frukosten var minst lika bra som middagen och efter att vi checkat ut åkte vi till Mölle - denna fantastiska plats. Vi besökte Krukmakeriet och köpte med oss en skål som minne från dagen.

Vi promenerade förbi fina hus, hittade en veranda som jag blev inspirerad av, rosor som sjunger på sista versen och havet som var dramatiskt denna lite gråa dag. Vi sa hej då till Mölle och åkte hemåt, stannade i Halmstad och passade på att köpa en rock till Marcus och ett par höstskor till mig.

Egentligen skulle vi firat vår bröllopsdag i Nice på Franska Rivieran, men det blev riktigt nice på Kullabergs Riviera också.

Vi har tills slut fått tillbaka alla pengar för vår inställda flight och boendet har vi flyttat till nästa år. Så 2021, när vi varit gifta 21 år får vi kanske vi få fira i Frankrike istället.

  • 662 visningar

Gillar

Kommentarer

emmanatterlund
emmanatterlund,
Grattis på bröllopsdagen! Det ser helt magiskt ut (L)
nouw.com/emmanatterlund