Arken med Lucia

Tredje året i rad som Lucia och jag åker på SPA till Arken. Arken ligger på Hisingen, inte långt från där vi bor i Torslanda, och är en riktig oas där mitt i hamnen. Lucia fick ett SPA paket med övernattning av mig i julklapp och i onsdags checkade vi in.

På eftermiddagen gick vi runt på hotellet för att se vad de hade att erbjuda under sportlovet. Mysigt att sitta ner med en kopp varm dryck vid brasan och spela spel innan vi gick och bytte om till middagen på restaurangen.

Lucia fick äta från barnmenyn, det fanns hamburgare med pommes, och köttbullar med potatismos. Jag fick gravad lax till förrätt och Ryggbiff till huvudrätt. Så mysigt att få sitta ner och prata tillsammans, bara hon och jag.
Innan vi gick in till vårt fin rum, blev faktiskt uppgraderade, så spelade vi biljard. Det tyckte både jag och Lucia var jätteroligt, spelade mycket biljard under högstadiet och hade kompis (hm, pojkvän) som hade biljardbord hemma.

Vaknade utvilad i min nya pyjamas jag fick i födelsedagspresent av pappa och Eivor. Efter en god frukost så tog vi på oss badrockar och gick ner till spa:et. Tyvärr var det lite för mycket folk för att det skulle kännas helt bekvämt. Vi kände oss nöjda efter bara 1,5 timme ungefär innan vi gick upp på rummet, slappade en stund och bytte om.

Vi avslutade vårt dygn med att Lucia fick två behandlingar. Fot och ansiktsmassage. Under tiden gick jag runt och fotograferade och funderade på hur tacksam jag är över att fått en dotter att göra sånt här med. Jag saknar så att inte ha en mamma och få göra typiska mamma/dotter aktiviteter med. Men har nu landat i att jag är tacksam att JAG får vara mamma till MIN dotter, och att vi kan göra mysiga saker tillsammans. Tacksam!

  • 90 visningar

Gillar

Kommentarer