ASIATISK SCHLAGERFEST

Vad är en Asiatisk Schlagerfest? Den frågan ställde Lucia mig, men det var nog mest för att hon aldrig hade hört ordet Schlager förut. ha ha ha - man säger tydligen bara Mello nu för tiden. Ja ja, vi bjöd iallafall hem två familjer, alla med Asiatisk koppling och Vince stod för maten. Jag ljuger inte då jag säger att han stod 4 timmar non stopp för att laga och tillreda 120 sushi-bitar. Vi startade med lite bubbel och tilltugg innan vi alla högg i med god apitit.

Jag lade inte ett enda finger vid maten, förutom att duka och tillreda en Asiatisk sallad som passade gott till. Marcus stod för efterrätten, vit choklad mousse med papaya, jordgubbar och kolakross.

Och så var det dags för Schlagerfestivalen, eller förlåt MELLO! Frågan var, vann rätt låt? Vi var alla eniga om att Cornelia var helt rätt, även om vi även var några som höll på Tone också. Mysig kväll tillsammans, nästa gång hoppas vi att även Ling kan följa med. Nu hoppas jag att detta inlägget är det sista på länge med mobilbilder. Min dator, med alla kamera och redigeringsprogram är inlämnad på uppdatering. Håller tummarna för att jag får tillbaka den i gott skick i veckan.

  • 0 visningar

Gillar