Att fira in våren

Valborgsmässoafton i lördags och vi firade in våren tillsammans med goa vänner, familjen Adler! Lika trevligt att träffas varje gång. Så mycket att dela och prata ikapp. Vädret var inte det minsta vårigt, så det var kallt och regnigt att hoppa i poolen efter att vi hade ätit. Vi bjöd på en Krispig kyckling med getostkräm och rabersalsa. Receptet hittar ni här . Kan verkligen rekommendera den goda rabarbersalsan med chilli och korander!
Till dessert gjorde konditorn en bakad chessecake med rabarberkompott. Friskt och gott! Jag dukade på den nya fina duken vi fick av andra goa vänner när vi fyllde 40 år!
Tack vänner för en trevlig kväll tillsammans med er!
Söndagen den 1 maj bjöd på bättre vårväder och efter att jag gjort mina naglar och vi ätit lunch så packade
vi picknick och åkte till Färjenäsparken. Barnen hade med sina sparkcyklar och vilken lycka för föräldrana
att se barnen så glada och lekfulla. Lucia frågade om man fick hoppa och studsa och klättra på väggarna där! Vince som är lite svår - och inte riktigt kan hitta något han tycker är roligt, sken som solen när han fick åka i rampen! Så roligt - man mår ju så bra när man ser att barnen har det bra! L Y C K A
Eftermiddagen och kvällen slutade med att Vince tog cykeln till kompisen Adrian medan jag sprang de sista km hem. Nu ligger båda barnen i sina sängar och en kortvecka väntar .... nästa helg kommer jag och Marcus möta våren på ett helt annat ställe tillsammans med ett annat kompispar.
Men det återkommer jag till i mitt nästa inlägg.
  • 361 visningar

Gillar

Kommentarer