Att inte missa livet!

Så här ser en nybliven 40-åring ut! I torsdags väckte mannen och barnen mig med skönsång, frukost på sängen och en massa trevliga paket. Mångder av teckningar, pärlhalsband, pärlplattor, vackra tulpaner! Jag hade även önskat mig ett matchande kitt med weekendväska, neccesär och sminkväska från DAY Birger Mikkelsen. Tycker att man som en mogen kvinna behöver ha ett sådant - känns lite vuxet på något vis.
Jag tänker även att jag ge en liten födelsedagspresent till mig själv, i form av en sminkurs, jag har inte gått någon sedan jag var sjuk 2005, men då fick vi mest lära oss att sminka ögonbryn och lära oss att sminka bort vår tunna och glåmiga hud. Nu känner jag får att börja använda några andra produkter som passar min åldrande hud. Känner för att unna mig lite lyxigare produkter nu när jag börja bli äldre. Tycker jag är värd det liksom! . Någon som har något bra förslag? Tänkte boka en konsultation ev på NK eller Åhlens eller kanske på Sephora? Någon som har någon erfarenhet av något?
Ok, tillbaka till min födelsedag....efter jobbet hämtade familjen mig och vi åkte till Pinchos för att äta födelsedagsmiddag, och sedan blev det en semla när vi kom hem på kvällen. Eftersom mannen också fyller 40 år senare i vår, så kommer i ha gemensam fest för kompisar om någon vecka. Det får vi återkomma med!
Jag är så otroligt tacksam över att fylla 40 - att få vara med i livet! Att få leva varje dag - att inte oroa mig för det som kan hända. Mitt motto har varit ända sedan jag blev sjuk och jag hörde Carola sjunga den fantastiskalåten "Det kommer dagar" att det är DAGARNA SOM GÅR SOM ÄR LIVET!
Idag lyssnade jag på Fredagspodden när jag tog min förmiddags PW, där Amanda och Hanna pratade om att inte missa livet. Det blev så tydligt, och det gick upp för mig ännu mer att det är så viktigt att leva här och nu.
Att fylla 40 är ju ingen kris - då et är fantastikt härligt och det andra alternativet är liksom inte bättre...
Jag är så nöjd med mitt liv, jag är gift med en fantastisk man, jag har 2 underbara och friska barn, jag har ett fantastiskt jobb som jag älskar och ett hus som jag trivs i. Många vänner och familj som står mig nära.
Vad mer kan man mer önska sig, vad mer kan man behöva?
Jag lever nu idag, och jag tänker inte missa livet utan ta vara på dagarna - för det är det som är livet!
Helgen har varit fantastisk på alla sätt, igår var jag och Vince med 3 andra mammor och deras söner på Genrepet på Melodifestivalen. Det var riktigt roligt! Idag har jag träffat 2 av mina finaste vänner på Posthotellet för att äta Brunch. Riktigt trevligt att få träffas och prata lite tjejprat och uppdatera vad som hänt sedan sist.
Jag hade kameran med mig, men fick inte tillfälle att ta några bilder, så jag återanvänder några bilder från när jag var där senast. En härlig helg - det är så här jag lever mitt 40 åriga liv!

Gillar