ATT LYFTA ANDRA BLOGGERSKOR

Hej kompisar! Hur är det med er, följer ni bloggar?

Mer än min menar jag - ha ha ha ha!
Jag har bloggat sedan 2008. Jag är nu inne på min tredje blogg, och jag har varit nöjd med Nouw. Jag var på väg att börja blogga i egen regi, men min webbdesigner gick in i väggen PRECIS innan lansering - lite snöpligt och ledsamt både för honom och mig. Hoppas att det kanske blir aktuellt igen längre fram. Jag började blogga när vi skulle hämta hem vårt första barn från Vietnam. Kika gärna in, men jag ber verkligen om ursäkt i förväg för bildkvalitén som inte är av denna värld.

Prins Vince

En kort tid bloggade jag även på Lucias blogg:
Sankta Lucia

Något som jag tycker är svårt som bloggerska, förutom den bloggtorka man har i pandemin så är det att ta bra bilder på sig själv. 2019 hade jag en kollega hemma som tog några bilder på mig som jag sedan använt. Tror nog tat det snart är dags igen att ta hjälp från någon fotograf. Kanske någon från min fotoklubb kan hjälpa mig denna gången. Jag funderar själv på att börja presentera mig som influenscer-fotograf och börja fota bloggerskor i mitt företag. Lite sugen på det faktiskt.

Jag har alltid följt bloggar, jag byter ganska ofta då jag känner att jag behöver ny inspiration och tröttnar ibland. Just nu läser jag några dagligen och några mer sporadiskt.

Med detta inlägg vill jag lyfta och dela med mig av några av dem till er. Av erfarenhet vet jag att man arbetar mycket för att hålla liv i en blogg. Många bloggar varje dag, medan jag tycker det är svårt att få ihop ett inlägg i veckan ibland. Så dessa tjejer är riktiga förebilder för mig. Därför vill jag hylla några lite extra idag med mitt inlägg.
Det här med att vara snäll och inkluderande och lyfta andra duktiga människor är viktigt för mig, viktigare än på länge. Så härligt att få inspireras och lära sig av vad andra har att ge.

Jag följer Catarina El Dana på: Ljuva Mangnolia

Catta skriver om familjeliv, inredning och mat. Catta som också bor i Torslanda har faktiskt blivit en vän till mig på senare tid vilket är trevligt. Ser fram emot att fortsätta träffas i sommar på promenader, vinkvällar och bad med barnen i Tumlehed. Kika in på hennes blogg, hon är duktig och rolig!

Catta har precis blivit nominerad till årets inredningsblogg - riktigt roligt! Grattis kära du (Jag har röstat, men det vet du ju redan!)

Petra på House of Philia har jag läst dagligen i hur många år som helst. Hon är liksom i en division för sig, men jag kan inte sluta förundras över det liv hon lever. Hon inspirerar med inredning, mat och foto.

Julia har jag också följt så länge sedan jag kan minnas. Men det har nog gått i vågor lite. För mig är hon en sommarblogg, och jag ser fram emot att fortsätta följa resan med deras hus på Gotland. Julia K hittar du HÄR

Någon som verkligen inspirerar mig är Matilda på Matildas Tillvaro
Jag älskar Matildas bildspråk och hur hon jobbar med Storytelling. Hon verkar så jordnära och äkta. Om Matilda hade bott närmre och inte i Umeå så hade jag gjort allt för att bli hennes bästis. Ha ha ha. Vi delar mycket, inte minst vår kristna tro. Matilda kommer vi kunna följa i den nya TV-programmet på SVT som ska heta "Bröllopsfotograferna". Det ser jag fram emot att se.

Linnéa Waldetoft är ny för mig. Hon bor i Ljungskile och jag förtrollas av hennes bilder. Hennes redigering är magisk. Älskar hennes dramatiska bilder. Det är på pricken min stil. Henne ska jag fortsätta följa. Hennes hemsida och blogginlägg hittar du HÄR

Det var några tips från mig. Ibland surfar jag in på andra bloggar såsom:

Att vara någons fru

Matplatsen

Marit Dybeck

Fru Vintage

Krickelins

Vad läser ni för bloggar? Tipsa mig gärna, så tipsa jag vidare!

  • 279 visningar

Gillar

Kommentarer