Bornholm med vänner

Nu har våra vänner, familjen Malmros kommit till Bornholm. De bor på södra sidan, alldeles vid Balka strand där vi mötte upp dem för bad och lunch. 
Så roligt att våra barn fick en lekkompis på ön. Efterlängtade Anton! 
Efter lunch åkte vi några kilometer och kom till en fantastisk strand, Dueodde. Stranden var kritvit och barnen badade i vågorna även om mamman var lite orolig över att det var strömt vatten. Barnen och de leksugna papporna sprang uppför och nedför sandkullen- roligt och jobbigt- bra sätt att göra av med energi på.
Min fina finaste vän Lotta! Hon som alltid finns där för mig oavsett avstånd- hon som vet allt och som jag kan prata med allt om. Som jag älskar henne! Medan vi sitter och pratar om livet så roar sig barnen och papporna med något annat....
Vi avslutar kvällen i Snogebaek med lite shopping och pizza och planerar att vi ska ses dagen därpå igen.
Torsdagen bjuder på lite molnigt väder och regnet hänger i luften. Men vi klarar oss undan hela dagen. Vi tog en cykeltur till Allinge och efter lunch åkte vi till Hammershus Slottsruin. Vilket ställe. Titta bara på bilderna! Magiskt vackert och vår medhavda fika smakade så gott med en otroligt utsikt!
Vi tar en utflykt till Gudhjem för att strosa, titta på de vackra husen, äta en glass och handla med oss mat för att åka hem till oss och grilla. Jag kan bara konstatera att jag bara blir mer och mer kär i denna Danska ö. Vackert oavsett sol eller regn. Charmiga små gränder, stenhusen, det karga mot alla vackra blommor och havet som man har runt sig på alla sidor. Rogivande och inspirerande. Ser allt i bilder och jag vill föreviga allt det vackra- jag älskar att skapa minnen!
Och det bästa av allt - vår semester är inte slut ännu. Imorgon väntar stranden och 24 grader igen.
  • 551 visningar

Gillar

Kommentarer

Maria Fredriksson
,
Ett sant nöje att läsa din fina blogg! så vackra bilder jämt! Undrar ofta var du köpt dina fina kläder, alltid i precis min smak! varifrån är de blommiga shortsen i förra inlägget och den blå kjolen i detta senaste inlägget? hälsningar Maria
Bagleborn
Bagleborn,
Hej 💛 tack vilka fina ord! Så roligt att jag kan inspirera och att du gillar mina kläder! De blommiga shortsen köpte jag förra årer på HM. Kjolen köpte jag i våras när jag var i Varberg på fgl store. De har även nätbutik.
Marléne
nouw.com/bagleborn
Lotta
,
Wohooo! ❤️ Fina bilder och vackra minnen från denna fina plats på jorden. Alltid lika underbart att få återvända till Bornholm.