Bröllop på Stenungsön

För två veckor sedan träffade jag detta sprudlande, glada och vackra par för bröllopsfotografering på Stenungsön. Det var en fantastiskt vacker dag om än lite blåsigt precis vid havet.
Porträttfotograferingen gjorde vi innan vigseln. Gick på de små grusvägarna, in i skogen och dansade in i allén där vi mötte upp resten av följet. Tärnan med bestman, parets son och hans kusin. En rolig fotografering där jag fick öva på att jobba under tidspress och barnsång.
Dags för vigsel. Familj och vänner samlades. Vacker pianomusik, dikt av brudgummens syster och gapskratt när vigselförrättarn tydlige sa fel mellannamn...
Efter gratulationer och fotografering av gästerna så bytte bruden skor och vi promenerade genom skogen ner till havet för vidare fotografering. Se så vackert klänningen faller på bruden. ser sagolikt ut.
Här följer mina favoritbilder som fotades på platsen som bestmannen såg ut. Tycker om deras närhet, deras lugn och de mättade bilderna som jag tycker så mycket om. Och så den där innerliga kyssen...magiskt!

Minglet är igång när jag kommer till Stenungsögården. Bubbel och snittar serveras och när brudparet anländer så lämnar jag brudpar och gäster lagom till att middagen serveras. Tack kära herr och fru Magnusson för att jag fick äran att fota er. Nu bara till min fråga: VEMS Magnusson tog ni nu till efternamn?

  • 527 visningar

Gillar

Kommentarer

Carin Magnusson
,
Hihi, vems Magnusson det är är fortfarande pågående diskussion😉 tack för att du förevigade vår dag💛 mysigt o fina bilder, så nöjda!
Bagleborn
Bagleborn,
Det var magiskt 💛 ni var så vackra! Såsom du skrattade borde du ha ont i kälarna ännu 😀
nouw.com/bagleborn