Bröllopsbilder Anna och Peter

14 november var en fantastisk dag. Vackrare höstdag har jag aldrig upplevt. En vindstilla och solig dag vid Klippan träffar jag detta vackra brudpar. Anna och Peter strålade och det var en ära att få föreviga deras dag. Extra glad över att få ha med mig assistent Anna Karlsson (@annakarlssonfoto på insta) Jag har skickat över några hundra bilder till paret, och jag vill visa några av guldkornen i detta inlägg!

Det är jätteroligt att gifta sig och fotografen, i detta fotograferna gör allt för att vi ska få en oförglömlig fotografering.

Vi träffar upp parets söner. Albin och Noel var så fina i kavaj, skjorta och fluga. Vi fick några fina bilder på familjen - med lite muta i form av salta pinnar och så. Söta pojkar som jag fått äran att fota ända sedan de låg i magen.

Alltså jag döööööör! Så snygga! Både Peter och Anna var filmstjärnesnygga.

Brudbuketten (som tydligen jag tipsat om) var en av de finaste buketter jag har sett. Passade Anna. miljön och årstiden perfekt.

Brudparet på väg till S:t Birgittas kapell där jag fotade både vigsel och dop för yngsta sonen. Efter vigsel tog paret emot gratulationer med såpbubblor och hurrarop.

Vi lämnar paret efter att fota lite mingel och familjebilder. Sedan vet jag att de traskade ner till Sjömagasinet för tre rätters middag och champagne och tårta serverades i deras trädgård i Askim. De kunde inte haft en bättre dag! Grattis Anna och Peter och tack för att jag och Anna Karlsson fick föreviga er stora dag!

Vill du också boka en fotografering? Jag har både bröllop, barn och familjepaket klara för 2021. Maila mig på essens@bagleborn.se så skickar jag över prislista - så tar vi det därifrån.

  • 377 visningar

Gillar

Kommentarer