Bröllopsfotograferingar i coronatid

Det är tredje året som jag har fotat bröllop i år. Och det här året är ju inte likt något annat. Många har fått tänka om, avboka eller flytta sina bröllop på grund av corona. Men jag har faktiskt haft tur att inga av mina tre bröllopsfotograferingar har behövt avbokas. Lite justeringar såklart så det blir coronavänligt. Men inget som påverkat mig som fotograf. 13 juni hade jag en fotografering i Botaniska. En solig och varm lördag träffade jag det fina paret för att föreviga dem och vara med vid vigseln vid Örtagården, som ni ser på bild.

I respekt för paret, som har bett mig att inte visa några bilder där de syns på bild så visar jag bara några som blivit godkända. Jag hade görna velat visa er ALLA. Brudens och brudens klänning var så f. En stilig man och en underbar liten son full av energi. Buketten hade brudens kompis gjort - så fin den också!

Efter vigseln gick jag genom parken och fotade några fina blommor på vägen, även dessa bilder skickade jag till brudparet. Tycker det är roligt att de får med sig lite olika bilder från dagen också. Vackra rosor på spaljé. Vill ha!

Idag har jag bröllop nummer två för säsongen. Jag fotar 8 timmar, från lunch till middag. Under porträtten har jag med mig en kompis från fotoklubben. Ska bli så roligt att göra detta ihop med just henne! Hoppas kunna få visa några bilder från detta bröllopet inom kort. Håll tummarna för väder och allt annat är ni snälla!

  • 383 visningar

Gillar

Kommentarer