Bröllopsmöte Eddie och Carina

Förra söndagen träffade jag Eddie och Carina för ett bröllopsmöte på Hönö. Vi pratade igenom den stora dagen, som kommer vara 4 juni. Ett mycket trevligt samtal med en massa skratt - så härligt när man conectar så pass bra med de man ska fota. Vi tog oss till en plats för provotografering. Om solen gassar precis som det gjorde denna dagen kommer vi fota porträtt även i Ersdalens Naturreservat som kommer vara underbart vackert.

Som vanligt fick paret en utmaning av mig, att kramas på tre olika sätt. Ingen brist på idéer här inte. Det bådar gott inför bröllopsfotograferingen. Dottern Sofia ville vara med på ett hörn, och fotas på samma sätt som sin mamma. såklart!

Troligtvis kommer detta bli mitt sista bröllop som bröllopsfotograf...jag vet inte om jag kommer hinna framöver då jag har lite andra planer som ni som har följt mig kanske har koll på. Men frågan är om jag kan stå emot om frågan kommer...? Så om du söker en fotograf, så hör av dig till essens@bagleborn.se så tittar vi på det. Kanske kan lösa det ändå.

Men just nu ser jag fram emot 4 juni, pingstafton! Bröllop mellan Eddie & Carina!

  • 0 visningar

Gillar