Dalsland med Vänner

Nu är vi hemkomna från en liten minisemester i Dalsland med familjen B. Vi bodde på Alcatraz i Gustavsfors där man kunde paddla kanot, cykla MTB, klättra och fiska. Vädret var ju strålande och vi hyrde varsin kanot och paddlade iväg till en liten ö och badade och åt vår medhavda lunch. Vi paddlade vidare för ännu mera bad och fika.
Vi var trötta och hungriga efter några timmar ute på sjön- så det var skönt att checka in på vandrarhemmet och börja laga middag tillsammans. Bilderna i detta inlägg är blandade mobilbilder från min och Stefans mobil och några bilder från min systemkamera. Så det är lite blandad kvalitet.

Det var eldningsförbud så B tillaga Rostbiffen inne i köket och jag fixade tillbehör och kylde vinet. Vi åt middagen ute på takterrassen innan vi tog en kvällspromenad medan barnen cyklade och åkte inlines. Så vackra byggnader- som vi ville köpa och inreda hela bunten. Kvällen avslutades med en glass på bryggan till tonerna av trubaduren på Roynes. Vi väntade bara på att Tabita skulle komma dansandes. Ha ha ha ha ha.

Jag sov som en kratta då det visade sig att min säng var sönder- då vi klagade på detta så de bjöd på klättringen som barnen skulle göra på morgonen. Då klättringinstruktören hade brutit handen så instruerade han Marcus så han fick säkra barnen. Stefan och Josefine tog en paddlingtur för att leta efter Noahs tandställning som han lagt av sig på en ö. Döm om min förvåning då de faktiskt hittade den.

Över 30 graders värme och det var skönt med ett svalkande dopp, som knappt var svalkande med 25 grader. Det blev dock ett snabbt avslut då Marcus såg en stor huggorm vid badplatsen. Vi gick till Roynes Sjömagasin och åt lunch innan vi åkte vidare.

Vi åkte till Not Quite i Fengerfors Här såg vi en utställning av olika konstnärer och hantverkare i de vackra fabrikslokalerna.
Vi avslutade vårt besök med en fika på det ekologiska caféet innan vi åkte hem till Torslanda och Stefan, Josefine och Noah åkte vidare till vänner i Dalsland. En fantastisk liten minisemester tillsammans som innehöll allt man kunde önska sig.

Gillar