Därför är jag vilsen!

Hej, här har ni mig! En lite vilsen bloggerska om ni frågar mig...
Ni är några som följt mig sedan 2007 när jag började blogga. Alltså i 13 år! Hur galet?
Jag började blogga när vi skulle adoptera vårt första barn, Vince från Vietnam. Jag valde då att har en stängd blogg där bara närmsta familj och vänner kunde följa oss. Ganska snart så ville fler läsa och jag valde att öppna upp bloggen för alla. Det var riktigt roligt att få många läsare, att få inspirera och få ett forum att visa upp mina bilder. När jag 2017 startade mitt företag Bagleborn Essens så började jag visa bilder jag fotat för kunder och några samarbeten dök upp.

Det roligaste för mig är trots allt att dokumentera och skriva, så jag valde helst att visa vad vi hittade på, på helger med vänner och så. Vännernas barn blev äldre, och mina vänner skaffade yrken där de inte kunde visa upp sig med bild och namn, och jag fick inte lov att blogga och visa bilder vid de tillfällen vi sågs. Sedan dess har jag varit lite vilsen. Det är svårt att veta vad jag ska blogga om. Det har börjat smyga sig in en stress över att leta efter ämnen. Det gillar jag inte! Bloggen har alltid varit min fristad och inspiration. Det jag älskar mest av allt att göra, så att stressen smyger sig in är inte roligt alls.

Och så kom corona, och jag känner att jag har fått ännu mindre saker att blogga om, eftersom man typ inte hittar på någonting! DÄRFÖR är jag vilsen.

De senaste veckorna har jag valt att visa lite mer företagsbilder, i takt med detta så ser jag att mina unika följare blir färre. Kanske är det för att ni känner av min vilsenhet och inte känner igen den vanliga Marléne? Kan ju i och för sig inte ni svara på, eftersom ni är de som är kvar här och läser. Ha ha ha!
Och av erfarenhet så vet jag att ni är många som är inne och läser idag eftersom denna typen av rubrik lockar av någon anledning.

Jag älskar att fotografera, framförallt liknande bilder som ni ser i detta inlägget. Men frågan är om det är det ni vill se här? Jag saknar mina vanliga inlägg där jag kan dokumentera allt som händer i livet, men som ni förstår har detta blivit svårare med åren och på grund av coronan.

Det hade varit roligt att veta vad ni vill se här! Ge mig ny inspiration! Om du inte vill skriva här i bloggen kan du skicka ett meddelande på någon av mina kanaler. För jag är inte redo att sluta blogga alls ännu.
Så hjälp mig att hitta ut ur min vilsenhet än ni snälla!

  • 596 visningar

Gillar

Kommentarer