Det kom ett mail...

För ungefär 1 månad sedan damp det ner ett mail från Stora Holms Säteri till Bagleborn Essens. Rubriken var "Del i butik på Stora Holms Säteri" I mailet skrev Anna att de hade ett nytt projekt på gång på gården och frågade om detta kanske kunde vara något för mig och min Fotokonst.

Anna berättar om lokalen och konceptet där förhoppningsvis åtta olika kreatörer/hantverkare ska dela på butiken. Det innebär att man själv säljer sina egna saker med tex swish, alltså ingen gemensam kassa. Vi turas om att ansvarar för butiken och är på plats var 8:e vecka. Öppetiderna kommer vara samma som de andra butikerna på Gården torsdag-söndag 11-16.

Oj, så taggad, glad och inspirerad jag blev över att få en sådan här fråga. En riktig dröm som jag burit på en tid. Detta är helt i rätt riktining för mig och mitt företag. Jag åkte tillsammans med två andra vänner till gården veckan därpå för att titta på lokalen och träffa de andra kreatörerna. Allt kändes rätt och jag bokade ett möte med min chef på COWI.

Min fantastiska chef blev så glad för min skull och sa att det inte fanns några hinder att jag kunde vara ledig torsdag+fredag var 8:e vecka. Underbart att ha både chef och nära kollegor som stöttar mig i min dröm. Så tacksam över det!

Så snart jag fick godkänt från COWI, så maialde jag Anna och tackade ja till erbjudandet! OM vi blir 8 stycken!

För att förklara lite om min verksamhet på gården, så kommer jag inte stå där och fota familjer eller barn eller liknande. Jag kommer så sakta att avsluta den delen i mitt företag, kanske det även blir sista året som jag fotar bröllop.
Jag kommer istället att sälja och ställa ut Fotokonst, vad det gäller prints, förestoringar, kort och saker som hör till detta.

Kanske hålla i workshops och annat längre fram - vi får se hur det utvecklar sig!

MEN, om detta ska bli verkligt för mig och de andra som har tackat ja så måste vi bli fler som ansluter sig till butiken. Är du kreatör/hantverkare eller vet du någon annan som detta skulle passa så hör av dig till anna@storaholmssateri.se

Kika gärna in på deras hemsida som ni hittar HÄR

Kan knappt vänta på att dra igång min verksamhet här och håller tummarna för att vi snart blir åtta stycken som kan samverka på gården.

  • 0 visningar

Gillar