NYÅRSAFTON 2017-2018

God fortsättning på det nya året kära ni!

Hoppas ni hade en lika trevlig nyår som jag hade igår! Vi firade hemma hos vänner i Fiskebäck, vi var totalt fem familjer, 9 vuxna och 11 barn. Värdparet stod för huvudrätten och vi andra hjälptes åt att göra de andra rätterna.

Vi blev först bjudna på lite välkomstbubbel med västerbottenbakade oliver och chips med crème fraiche, rom och dill.
Som förrätt serverades det en klassisk blinier till oss vuxna och barnen fick varsin liten minihamburgare.
Till huvudrätt serverades dubbelmarinerad fläskfilé med citron och timjan och en god krämig potatisgratäng med sallad. Vår familj serverade desserten som presenterades i två steg. En Rom tryffel med en kopp kaffe innan vi hade bildvisning. Alla familjer hade tagit fram 10 bilder var och visade vad man hade gjort under året.
Jättemysigt för både vuxna och barn.

Innan tolvslaget så serverade konditorn desserten med ett glas bubbel.
En tapas dessert, som bestod av: Champagnemousse, yoghurt pannacotta, maräng, brynt smörkaka, brynt smörcreme, hallonsås och kanderade mandlar. Efter raketer och tomtebloss för de små så ville barnen absolut fortsätta leka och vi stannade kvar ytterligare en timme innan vi åkte hemåt. Barnen somnade som stockar i bilen och vaknade inte förrän kl 10 idag. Jag däremot somnade sent och sov oroligt då jag möttes av beskedet att en vän har akut opererats för hjärntumör precis innan jul och nu väntar nu på cellgifter och strålning. En mamma precis som jag till två små barn.
Det är grymt, och jag slungas tillbaka till när jag själv fick mitt cancerbesked. Jag vet vad denna familj nu går igenom och jag ber om läkedomens kraft. Själv går jag in i mitt 13:e år som cancerfri.

Än en gång som blir man påmind om hur skört livet är och vad som är viktigast i livet. Därför önskar jag att 2018 blir ett bra år för oss alla! Jag ber om hälsa, vänskap och kärlek.

Kika gärna på bilder från vår nyår, bilder som är fotade både av mig och min son.

Tack för alla kommentarer i mitt förra inlägg, alltid så trevligt att höra ifrån er. Kram!

Gillar