Våra semesterplaner

Längtar ni till semestern lika mycket som jag nu? Det är dock några veckor kvar till vi går på semester vecka 28. Men några saker är bokade och vi räknar ner till att vi får se Kattvik igen! Vi har hyrt huset vid havet igen, vi var där sommaren 2020 och jag har längtat dit sedan dess. Och nu ska vi äntligen få komma dit igen. Äta frukost till vidunderlig utsikt och sätta fötterna på solvarma stenar och dricka ett glas rosé i solnedgången. I år får vi troligtvis besök en natt av några vänner också. Det ska bli underbart att få komma tillbaka till Bjärehalvön. Ni förstår väl att vi redan längtar?

Vi har köpt varsin havskajak som vi ska använda i sommar. Vi lägger de på takräcket och kör ner dem till havet - vi har redan tagit en liten provtur. Jag tror att barnen kommer gilla att paddla också. Målbilden nu är att packa med sig frukost och paddla ut en tidig morgon, när barnen fortfarande sover. Tänk att få glida fram alldeles tyst och stilla, äta sin medhavda frukost och ta sig ett morgondopp. Jag och min PAM, Marcus och hans "Hold fast"

I slutet av juli ska vi till Stockholm några dagar. Vi har hyrt en fint radhus på Vendelsö via Airbnb i tre nätter. Vi ska göra Stockholm samtidigt som Vince ska köra Endurotävling i Flottsbro. Ska bli härligt att komma till Huvudstaden igen - det var ett tag sedan sist. Det ska bli skönt att få bo i ett hus istället för på hotell också.

Jag kommer avsluta min fyra veckor långa semester med att åka till Finnerödja med några vänner och deras barn. Vi var där förra året med samma gäng och det var det bästa barnen gjorde på hela sommaren. Våra vänners föräldrar har köpt ett stort Missionshus där uppe och barnen sover i kyrksalen tillsammans. Här badar vi i Djäknesundet i Karlsborg. Måste nog bli en repris på det också!

När jag börjar jobba fortsätter Marcus ytterligare en semestervecka med barnen.

Jag tror det kommer bli en fantastisk sommar, hoppas på bra väder för då finns det inget bättre än att vara i Sverige!

Vad har ni för sommarplaner?

Gillar