Familjefotografering med extra allt

Förra året kom ett mail från Erika på Fotö, som ville boka en fotografering för sina tre barn, där två tog studenten och en skulle konfirmera sig i år. Den 6 juni i år tog jag därför mig ut till denna fantastiska ö i Norra skärgården för att träffa hela familjen Gustafsson. Det visade sig nämligen att även Alberth var hemma från fisket. Riktigt lyckat eftersom vi då fick till några härliga familjebilder också.

Syskontrion där Alva och Alfred tog studenten. På Alvas studenthatt stod det ÄNTLIGEN, ett riktigt passande ord eftersom Alva valt att plugga lite längre och ta studenten nu som 20-åring. Alfred har gått på Öckerö och Malte konfimera sig detta året. Ett bra tillfälle att samla alla för en fotografering. En familjefotografering med extra allt!

Tack fina Erika och Alberth, Alva, Alfred och Malte för att jag fick komma och fota er och skapa dessa minnesbilder tillsammans. Är du som läser detta också intresserad av att boka en fotografering med mig, så är du välkommen att maila till essens@bagleborn.se

Gillar