Finnerödja - sommarens höjdpunkt

Jag kunde inte avslutat min semester på ett bättre sätt förra helgen än att vara i Finnerödja med två vänfamiljer. I Finnerödja har vår väns föräldrar köpt ett Missionshus som vi har besökt flera gånger. Förra sommaren var vi här också, och våra barn älskade det. Det blir en riktig lägerkänsla, där några av barnen bor i kyrksalen, där man även kan spela rundpingis. Vi inledde fredagskvällen med tacomiddag för alla 9 barn och 6 vuxna, innan barnen lekte loss, kurragömma, pianospel, och allmänt häng medan föräldrarna pratade ikapp sig över något glas vin eller två.

Lördagen var solig, men lite blåsig och endast 15 grader ute. Vad passar inte bättre då än att åka till Tivedens Nationalpark för lite vandring. Så vackert det var här, har aldrig varit här tidigare. Verkligen ett tips!

Barnen badade i vågorna innan vi hängde på låset för att äta pizza på Luripompa. Fullt med folk som tänkte precis som vi, men vi stod först i kön och fick bra bord där alla fick plats.

Kvällen avslutades i Missionshuset, med ett glas bubbel med tjejerna och mängder med charkisar. Vi hann med att spela sällskapsspel och leka kurragömma innan det var dags att krypa till kojs.

På söndagen, efter att vi städat ur, så åkte vi till Stenbrottet i Hällekis. Wow vilket ställe! Här kunde vi både bada, promenera och äta vår medhavda lunch. Galet vackert! Här skildes vi åt för den här helgen, som blev precis som jag sa; sommaren höjdpunkt för stora och små!

Gillar