Inte förrän nu kan jag sätta punkt....

Tidigare i våras köpte vi varsin havskajak och målbilden var att vi skulle komma iväg på en morgonpaddling med frukost. De dagar som det har varit soligt i sommar, har det blåst mycket så vi inte kommit ut. Eller så har vi inte befunnit oss hemma. Men förra fredagen, på Marcus sista semesterdag tog jag också ledigt eftersom det var en helt ljuvlig morgon. Strax innan kl 8 kom vi till Tumlehed och paddlade sedan ut, förbi alla stora vackra hus och vidare mot Lilla Varholmen där vi åt våran medhavda frukost, och aldrig har kaffet smakat så gott som då.

Vi paddlade vidare och avslutade med ett bad innan vi åkte hem till barnen. Efter lunch så åkte vi ut till Björkö för ytterligare bad och glass.

Inte en sommar utan Grebbestad. På lördagen packade vi bad och lunchväska och åkte uppåt kusten för först ett stopp i Grebbestad. Älskar att sitta på denna klippa och se båtar som kommer och går. Vissa är modiga och hoppa från klippan...

Vi avslutar vår tur på Hamburgeö och Hamburgsund. Vince och Marcus fiskade, medan jag läste och Lucia hade spabehandling med tång. Innan vi åker hem äter vi på Hjalmars. Vi fick inget bord ute, var ingen idé att stå och vänta på det, utan vi satte oss inne istället. Det var nog trots allt rätt beslut, för det var så otroligt varmt i solen.

Nu känner jag mig nöjd med sommaren, äntligen fick vi till vår fina paddeltur och det årliga besöket i Grebbestad. Nu kan jag sätta punkt för sommaren och se fram emot hösten och det som ligger framför mig....

Gillar