Det bästa med augusti är två saker 

En sak som är det bästa med augusti är att vi har bröllopsdag den 26 augusti. i 22 år har vi överraskat varandra med att hitta på något vartannat år. Detta året var det min tur. Härligt att det var just en fredag med extra partystämning på takbaren Above där vi började med att ta varsitt glas med ustsikten över nya Hisingsbron. I samma hus där jag för övrigt jobbar. Extra roligt att stöta på lite cowianer som tog en AW efter avslutad jobbvecka. Härligt väder hade vi också minsann!

Efter en drink, eller två så promenerade vi till Packhuskajen för att kliva på båten "Medvind" för att åka på Skaldjurskryssning. Och WOW, vilken kväll vi fick med massor god mat och trevlig underhållning. Så pass trevligt så att min röst sakta försvann under kvällen....

Räkor, både rökta och färska, kräftor, musslor, sillar, lax, sallader, bröd och ostar - som man fick äta så mycket man orkade av. Det bästa i livet typ! Och får sitta där med min man sedan 22 år - det är galet. Tänk så mycket vi delat genom livet. Massor av glädje och kärlek, men också så många motgångar och traumatiska händelser som gjort att vi fogats samman, och aldrig kan vi skiljas åt. Utan honom är jag halv! Tacksam för varje dag med honom.

Igår var det dags för skaldjur igen! Kräftskiva hos Angervalls! Ett härligt och glatt gäng som samlades till en helkväll med sång, lekar, quiz och en massor god mat.

En nubbe eller två, tre med hatten på svaj. Är det kräftskiva så är det!

Tack Johan och Elwira för allt fixande kring kräftskivan. Och jag konstaterar att det bästa med augusti är två saker: BRÖLLOPSDAG OCH SKALDJUR!

Gillar