En erfarenhet rikare

Förra helgen stod jag äntligen på julmarknad på Gräfsnäs Slottsruin. Inser att drömmen och längtan funnits där länge. Längtan att göra något annat med mina foton, att få ställa ut och sälja. Magiskt att det snöat och varit kallt i flera veckor så snön låg vackert vit och gnistrande i slottsparken. Jag hann med att fota några snabba bilder innan marknaden började kl 12.

Eldkorgarna tänds och den ritade kartan visar vad alla besökare kan göra i parken. Dans runt granen, tomteby, fiskedamm, krubba, Luciatåg, remmalag med häst och mycket mera.

Längst bort i bild ser ni mitt bord, och bredvid mig står min vän Tina Morgan som säljer sina blommor för Tinas Tistlar. Så roligt att få göra detta tillsammans med henne.

Försöker piff och puffa så mycket jag kan på mitt bord så det ser inbjudande ut och att man lätt ser mina bilder. Jag hängde till exempel alla mina bilder på en ljusslinga med klädnypor som lyser. Amaryllisen är Tinas.

Tina från Tinas Tistlar.

Så hur gick det då undrar ni säkert? Jo då, lite svårare att sälja än vad jag trodde. Många kom fram och gillade mina bilder, jag fick mycket positiv respons. Och man lärde sig snabbt om vilka som fattade min grej och vilka som ville köpa vykort för 1 kr styck. Sålde för någon tusenlapp per dag. Men så i slutet av sista dagen så kom en dam fram till mig och la en beställning på sex stycken förstoringar på min Skyddsängel. Hon skulle ge dem till sina barnbarn som present. Så roligt att möta människor som man kan beröra med sin fotokonst. Jag fick absolut mersmak och blodad tand - så detta kommer jag definitivt göra fler gånger. En erfarenhet rikare!

  • 0 visningar

Gillar