En fartfylld helg i december

En fantastisk flängig och fartfylld helg är till ända. Tyvärr så har jag inte kunnat bära med mig min proffskamera så ni får hålla tillgodo med mobilbilder i detta inlägg. Inser också att min mobilkamera börjar bli riktigt dålig och ljuset är så här års obefintligt. I fredags jobbade jag hemma några timmar, hade klipp och färgtid mitt på dagen också. Så skönt att ibland kunna styra sin arbetstid. Jag träffade upp ett 50-tal kollegor på Långedrags värdshus för att äta årets första julbord. Och det var prick så fantastiskt gott och trevligt som jag föreställt mig. Direkt från Långedrag åkte jag ner till stan och mötte upp Marcus som var ute på julmiddag med sina kollegor. Så skönt att kunna åka hem tillsammans.
I går var jag med och arrangerade årets Familjejulfest på COWI. Tror det är 6:e året i rad som jag tillsammans med bästa kollegor fixar denna festen för ca 300 barn och vuxna. Musik, massa underhållning, pysselrum, ansiktmålning och god mat - och alla verkade lika nöjda som vanligt.
Lucia hade dagen till äran fått en mörkgrön sammetsklänning från HM. Lucia och Vince hittade ett annat syskonpar och sprang runt själva i hela huset medan jag och Marcus fick umgås och hjälpa till där det behövdes.
Direkt efter familjejulfesten åkte Marcus med barnen till glöggmingel hos vänner i Önnered medan jag mötte upp Elwira, Annie och Madde på BON för att ta ett glas champagne och beställa in en fantastisk råbiff med ett glas rött. Så härligt gäng och så mycket vi hade att prata om. Resor, jobb och framtidsdrömmar. Livet.
Vi gick vidare för att ta en drink. Jag bjöd vännen på en Tokyo Bellini Strawberry - eftersom hon bokat en resa till Japan näst år och för att hon vann en frågetävling tidigare i år. Sedan var det dags för något som vi bokade redan i april...

DANNY DANNY DANNY DANNY DANNY DANNY

Hade hört så mycket gott om showen och hade höga förväntningar! Och det var precis så bra som jag drömt om. En helt galen show med fantastisk musik och grymma dansare. Hela publiken kokade och både män och kvinnor har nog blivit lite smått kära i denna artist. Har ni inte sett den, men har möjlighet så gör det!

Idag har varit på Lucias första gymnastiktävling- när jag skriver detta vet jag inte hur det har gått- eftersom jag förbereder inlägget innan. Men jag har med största sannolikhet uppdaterat på insta.

Vilket otrolig helg jag har haft - nu välkomnar vi en vecka men julfester och planering för både familjedag och julafton.

  • 510 visningar

Gillar

Kommentarer