En helg med vänner

En fantastisk helg med fantastiska vänner att lägga i minnesbanken. Igår träffades vi, fem familjer för att baka lussekatter och pizza tillsammans på Marcus jobb KOBIA, där han har tillgång till ett stort restaurangkök. 21 personer som trängdes vid bakbordet och rullade lussekatter för glatta livet.

Medan lussekatterna jäste i jässkåpet så bakade vi pizzor. Och inte vilka pizzor som helst utan det blev blev bland annat "Pias special" med rödbetor och chevré. Galet goda. Vi fick en trevlig eftermiddag tillsammans både barn och vuxna. Ett av barnen hade till och med sagt att det var den bästa festen i år! Vilket betyg! Nu har vi dessutom fullt frysen med lussekatter lagom till alla adventsfikorna. Gott och mysigt!

Idag träffades tjejerna för Afternoon Tea på Dorsia. Massor av goda smårätter och sötsaker. Att få sitta tillsammans någon timme och prata om det som är viktigt i livet, att både får skratta och gråta tillsammans - det är en ynnest. Fina fina vänner - så tacksam att få ha dessa i mitt liv!

Behöver jag ens säga att vi rullade ut från Doria. Härligt att få spinga av sig lite energi i butikerna på stan. NK hade julskyltning och jag fick handlat lite nya saker till julgranen i år. Nu är man laddad för en vecka med ännu mer roliga sker. Det är AW, klassfest och julfest i en salig blandning. Till helgen ska vi julbaka på Öckerö med storfamiljen på söndag är vi bjudna på Adventslunch till fina vänner. Det börjar lacka mot jul....

  • 0 visningar

Gillar