Enduro Swecup

Förra söndagen så var Vince med i sin allra första Endurotävling på MTB. Tävlingen var i Lackerebäck så det underlättade för både mig och Marcus som såklart ville vara med och stötta och heja. Vince fick startnummer 101 vilket kändes som ett bra nummer! Lagkompisen Wilgot körde också sin allra första endurotävling. Killarna har endast tränat Enduro i 1 månad trots att varit MTB-cyklist i 7 år.

Vince redo att kasta sig ut i backen, lite pirrigt och nervöst, inte minst för mamman. Vi ställde oss så vi kunde se den tredje nedfarten. Försökte fånga med kameran, svårt att hänga med när det går ruskigt snabbt ner.

Wilgot i luften som sedan läste av sitt chip vid målgång. Tävlingen gick riktigt bra för dem båda för att vara första gången. Lite strul med en kedja som hoppa och en vurpa med ett ont knä. Trots detta kom fick killarna en mittenplacering som de ska vara grymt stolta över!

När tävlingen var avslutat och vi gick och kollade i campen så började Vince knä svullna upp och göra rejält ont. Efter lunch så åkte därför jag med Vince till jouren som ville att vi skulle åka och röntga det på Östra. Sagt och gjort, så fick vi ta oss till Drottning Silvias. Tack och lov så visade sig inget vara sönder i knät - utan bara skada i mjukdelar och en inre blödning som nu efter en vecka närstan är helt bra igen.

Men nu mina vänner till något riktigt roligt! Här ser ni GHOGH nya ansikte! Om några veckor så kommer GHOGH ha en fotografering för MTB kläder och Vince ska då vara modell för kläderna, troligtvis med fler andra. Har vi riktigt tur så kan vi få till ett sponsoravtal också. Kika gärna in på hemsidan HÄR
Vince kommer ju tävla fler tävlingar i år. I juli åker vi till Stockholm och i oktober är det SM i Isaberg. Riktigt roligt att följa denna resan för V. Bagleborn.

  • 0 visningar

Gillar