Ett dygn på Dyrön 

Förra helgen var vi barnfria och inbjudna till våra vänner och huset på Dyrön. Vädret visade sig från sin absolut bästa sida. I väntan på båten som ska ta oss från Rönnäng till Dyrön njuter vi av solen och funderar på varför svanen är helst själv. Lever inte alltid svanar i par? Den såg så ensam ut. Båten tar oss förbi Åstol och sedan går vi i land på Norra hamnen på Dyrön.

Vi träffar upp våra vänner och tar en promenad för att till slut landa med en kopp kaffe medan solen fortfarande värmer gott.

I huset med den magiska utsikten dukar vi upp skaldjur och bubbel. Vi njuter av allt gott som Johanna dukar upp och detta är det absolut godaste jag vet. Efter middagen var det skönt att röra på sig och promenera ner till bastun på klipporna som Daniel hade hyrt. Här bastar vi och badar i havet, hänger i relaxrummet med god dryck och snacks i hela fyra timmar. Om jag badade? Jo vars, jag doppade mig tre gånger vilket var ljuvligt.

Söndagen bjuder på lika vackert väder och efter en lång frukost så tar vi en promenad på andra sidan ön. Njuter av en god kopp kaffe och kanelbulle till en vidunderlig utsikt. Man får liksom nypa sig i armen för att förstå att det vi upplever är på riktigt. Så vackert!

Vi tar båten tillbaka och är alla så tacksamma för dygnet som får 10/10. Dygnet innehöll allt man kan önska sig tillsammans med några av sina bästa vänner. Tack för att vi vara med och uppleva detta!

  • 0 visningar

Gillar