Familjen Camevall

För några månader sedan fick jag ett mail från en tjej i Halmstad som hade läst min blogg ett tag. Hon hade hittat mig i samband med att de (också) skulle adoptera. Hon hade nu läst min blogg något år och undrade om jag ville komma ner och göra en familjefotografering samt fota den yngsta sonens dop nere i Halmstad. Jag blev så glad när jag såg att jag var ledig i kalendern så jag tackade genast ja!
Så detta mina vänner är Sandra, John, Mattias och Adam Camevall. Vi åkte till Galgberget och fick några fina bilder på familjen, samt några bilder på Sandras bror med familj som jag väljer att inte visa här. Killarna är adopterade från Taiwan, extra roligt när min dotter Lucia kommer från samma land!

Syskonkärlek

Mamma-pappakärlek

Efter familjefotograferingen följde jag med till kyrkan och fotade dopet och alla gästerna innan jag tog tåget hem till Göteborg igen. Tack familjen Camevall för att jag fick lära känna er och för att ni gav mig förtroendet att fotografera er fina familj. Jag hoppas våra vägar korsars igen någon annan gång framöver!
  • 566 visningar

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Fina bilder på en fin familj
Bagleborn
Bagleborn,
Tack Malin 💛 håller med om en finfin familj!
nouw.com/bagleborn