Familjen Vennman

Redan förra året frågade familjen Vennman om jag kunde fota hela familjen, med tre syskon och deras familjer tillsammans med deras mamma. Vi planerade in en dag när alla kunde och dagen innan så drabbades de minsta barnen av vattkoppor. Ledsamt för oss alla. Men nu i år hittade vi äntligen en ny tid och vilken tur att det blev av just nu, så att även lille Allan 5 veckor fick vara med. 12 härliga, sprudlande och glada individer. Marcus kusin Josef längst till vänster. Vi möttes för tre veckor sedan vi Hästeviksbadet- solen strålade från klarblå himmel och det var en utmaning att hitta skugga att fota vid. Men några fina bilder fick vi till slut till och jag tänkte visa några för er här idag- de jag har fått lov att visa upp.
Våra barns syssling Ada- glad som en lärka med en heliumballong i handen.
Även sysslingarna Göte och Pelle har fått varsin ballong. Spännande och roligt såklart!

Kusinerna som hjälps åt.

Ada kan vissla hon.
Lille Allan 5 veckor gammal och söt som socker.

Bilderna ovan på Göte är mina favoriter. Gillar att jag börjar förändra mitt sätt att fota och redigera. Och det gör inte alltid något att bilden inte är knivskarp, eller hur!?

Äldsta och yngsta kusinen. Vi avslutar fotograferingen på stranden med att försöka fota farmor/mormor med alla sina sex barnbarn som hon fått på sex år. Vilken gåva att få vara så här rik.


Det var en rolig och utmanade fotografering, inte minst med den starka solen. Men så mycket energi och glädje den här stora och bullriga familjen gav. Tänk att jag få vara en del av den på en liten kant. 

  • 720 visningar

Gillar

Kommentarer

Frida Vennman
,
Underbara kort! Vi är såå nöjda💙 du är grym
Bagleborn
Bagleborn,
Tack Frida 🧡 det var roligt utmanande fotografering. Det glädjer mig att ni är nöjda! Kram
nouw.com/bagleborn