FLOWER POWER - på mitt sätt

Igår skulle jag ha träffat min Fotoklubb för en stylad fotografering i Jonsereds trädgårdar. Temat denna gången var "Flower Power" Från första början skulle vi gjort ett samarbete med Hanna Wendelbo. Vi skulle fått fota henne i hennes nya klädkollektion. Men pga av Coronkrisen så blev hennes klädkollektion inte av som planerat. Vi hade turen att få en annan modell. Josefine, som har instagramkontot "Salig Pralin" - det såg vi alla fram emot!

Tyvärr så fick jag och ytterligare tre till ställa in av olika anledningar. Jag kommer inte gå in på varför jag inte kunde vara med denna gången, men av olika skäl var jag tvungen att vara hemma och var inte i rätt sinnesstämning för att vara kreativ - trots att jag vet hur mycket inspiration fotoklubben ger mig.

Vi har bokat en ny dag för oss som inte kunde vara med, men det visade sig att de andra också ville hänga på i slutet av juni. Vi kommer köra samma tema. Men denna gången i Botaniska - där bilderna i detta inlägget är fotade i samband med mitt bröllopsmöte för två veckor sedan. Så detta blev mitt bidrag till FLOWER POWER denna gången. Nästa gång blir det något annat.

Som jag längtar efter att få träffa dessa härliga tjejer. Jag fick några behind the scenes av Anna under dagen, det såg lyckat och roligt ut. Nu ser jag fram emot att se deras bilder som de fick under fotograferingen.

Ta hand om er vänner, kram!

  • 379 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229