FLOWER POWER

Igår träffade jag min fotoklubb i Botaniska. Mitt lilla gäng med en massa kreativa och inspirerande tjejer. Vi träffas tre gånger per år. Januari, maj och september. Vi hade en inplanerad träff i maj, som jag inte kunde gå på för att Marcus var sjuk. Därför körde vi ett nytt tillfälle i går. Hälften av gruppen träffades i en park som redan kl 10 kokade. Det var 28 grader varmt. Vi har olika teman på vår stylade fotograferingar- nu var det dags för FLOWER POWER. Buketten som jag fotade Anna i hade Tessan plockat med sig - älskar att alla går all in. och bjuder på sig själva, tar sig tid att hjälpa varandra - och inspirerar till tusen. Tyvärr lärde jag mig något nytt om mig själv i går och det är att min hjärna slutar fungerar och min kreativitet dör när termometern börjar närma sig 30 grader. Trots detta fick jag några bilder med mig från träffen som jag vill visa er...

Alltså Theresia! Denna vackra donna - alltid förtjusande i vackra kläder. Hon inspirerar och tillför gruppen massvis. Älskad.

Anna, vackra Anna! Vacker från insidan och ut. Här är två favoriter på henne mot den gröna väggen. Mina fina vän!

Älskar bilderna på Anna klädd i min kimono från Vietnam fotad i Japanska trädgården. Hennes färger är magiska.

Har många favoriter, och denna är en av dem.

Theresia, som är kläddesigner och den vackra vita klänningen är hennes skapelser. Fler hittar du på Nelly, då hon designar för Nelly Ivyrevel.. Dessa bilder fotade jag på Tessan innan vi skildes åt och tack vare henne så blev de så fina. För då efter 3 timmar så hade jag helt slutat fungera. Men så roligt att träffas. Så glad för vår klubb. Fotofralla. Foto för alla.

För att se våra två tidigare träffar så klickar ni på respektive rubrik nedan:

:SAGOVÄRLD SEPTEMBER 2019

ETT FRUSET HJÄRTA JANUARI 2020

Nu börjar jag planera för nästa träff i september...

  • 412 visningar

Gillar

Kommentarer

Barbro
,
Va kul! Jättefina bilder, fina färger, go känsla och fina kompositio ✨
Bagleborn
Bagleborn,
Tack Barbro 💛 det var en utmaning men det blev ganska bra ändå!
nouw.com/bagleborn