FORGET LOVE - i´d rather fall in chocolate

Life is a box of chocolate! Älskar ni choklad precis som jag och Lucia? Genom mitt jobb på COWI ,var jag inbjuden till en digital chokladprovning tillsammans med en av avdelningar jag jobbar med. Någon dag innan så damp en låda med choklad ner hemma i postlådan från Berzelii choklad i Göteborg.

Chokladprovningen var på torsdagskvällen, när Marcus och Vince var på sin MTB träning. Så det var mysigt att ha med mig Lucia vid min sida. Och eftersom jag (egentligen) inte äter socker just nu, så var det extra välkommet att ha någon att dela bitarna med. För jag fuskade faktiskt lite, och tog små smakbitar på den fantastiska chokladen.

Jag kan verkligen rekommendera denna aktivitet i coronatid. Det var riktigt trevligt och spännande att höra allt om kakaobönan och få provsmaka på på flera olika sorter. Min favorit var utan tvekan den med havssalt och Lucia gillade den fruktiga med passionssmak. Ett extra plus att vi fick ställa frågor om allt mellan himmel och hord. Lucia passade på att både ställa fråga om det är svårt att göra choklad och om man kunde få komma och praoa där.

En riktigt god eftermiddag blev det tillsammans med kollegor, deras barn och fruar.

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer