Förtröstan med Zoe Hoop

Igår var det äntligen dags att träffa min fotoklubb igen. Vi träffades i Landvetter, vid Prästviken. Precis framför kyrkan och det vackra kapellet. Det passade så bra med dagens tema "FÖRTRÖSTAN" och vårt samarbete med Caroline på ZOE HOOP JEWELRY. Jag älskar dessa stylade fotograferingar och jag kan inte ens sätta ord på hur mycket energi och livsglädje detta ger mig. Idag är jag så lycklig, och har till och med träningsvärk efter att fotat i några timmar. Men det är det lätt värt.

Jag kan erbjuda mina läsare 20% rabatt på Carolines vackra smycken om du anger koden ESSENS20.
Hemsidan hittar du HÄR

Här kan du se en liten skymt av den nya kollektionen som kommer om några veckor. Först då kan jag visa fler bilder som är fotade med den fina kollektionen. Jag bär halsbandet Mustard seed i guld runt halsen just nu, och funderar på vilket smycke av den nya kollektionen som jag ska bära tillsammans med det. Det var så mycket fint vi fick se!

För ett tag sedan så efterlyste jag en "NÄCKEN" - och jag fick några svar - och till slut så bestämde jag mig för Dick. Zoe Hoops smycke kollektion i silver blev magiska på honom.

Vår modell Elaine - är vacker som en dröm och bilderna blev som en tavla.

De vackra smyckena med ett tydligt kristet budskap finns både i silver och guld. Så snart den nya kollektionen kommer får jag lov att visa mina andra bilder. Rabatten på 20% gäller oktober ut.

  • 456 visningar

Gillar

Kommentarer