Foto och redigeringskurs med Malin Lindner

I onsdags var det äntligen dags för mig att åka på den efterlängtade Foto & Redigeringskursen med Malin Lindner som jag sneglat på så länge. Det var ett stort kliv för mig att ta semester från mitt jobb på COWI och satsa två heldagar för mitt egna företag Bagleborn Essens. Ett stort steg även att sätta sig i bilen helt själv för att åka de dryga 12 milen till Svenljunga och det underbara Villa Strömsfors - och det var precis lika magiskt vackert som jag föreställt mig när det tornade upp sig framför mig. Klädd i den vackraste höstskruden.

Malin bjöd in oss i värmen med tända ljus och fika bord. Så spännande att möta alla de andra kursdeltagarna när de droppade in en efter en.

En presentation från var och en av oss, och man märkte direkt att detta var min "kind of people" Malin gick igenom det tekniska med kameran och vi fick nörda ner oss i alla begrepp - och äntligen kände jag att jag fattade allt som Malin pratade om. Det har tagit sin tid, men nu har polletten trillat ner. Och det känns så skönt!
Efter genomgången fick vi gå upptäcktsfärd i huset. Kika in i varenda rum, det ena vackrare än det andra. Så många vackra detaljer prick överallt - precis i min smak. Och inspirationen och kreativiteten flödade.
Vi övade på att fota varandra, med enbart ljusinsläpp från fönster - som jag tycker är så vackert!

Vackra Livsstilsfotografen Sofia fick jag äran att fota. Vacker - så vacker!

Anneli och Julia fångade mig på bild. Tack - är så glad över dessa bilder!

Fångade Malin i egen hög person där vid skrivbordet med en bok i sin hand. - Nu blir jag ju tvungen att skriva ännu en bok sa Malin när hon såg bilden. Och ja, Malin, det tycker jag. Jag kommer stå först i kö med att få köpa just den boken. Tror och hoppas att jag kommer få användning av just den om du förstår vad jag menar.

Malin lagde tomatsoppa till lunch innan vi fortsatte fotografera varandra och fick gå ut i den vackra trädgården och fånga höstfärgerna.

Två fantastiskt härliga tjejer som gav så mycket inspiration och ställde de klokaste av frågor så vi ifck lära oss så mycket som möjligt av dessa dagar. Tack Maja och Julia. Nu finns det ännu en anledning till att åka till Jönköping känner jag!

Bilder på Julia och Anneli som skulle kunna platsai tidningen Lantliv - har ni sett vilken miljö och vilka fina modeller!

Maja och Julia in action när vi fotar höstbilder.

Vi fortsätter eftermiddagen med att äta äppelpaj och får en stund var och en med Malin. Och det gav mig så mycket. Fick svar på mina frågor, och jag kände mig väldigt lik Malin i sättet att tänka och fota. Och nu kan jag vila i det. Och det känns så skönt. Tack!

En stund på rummet, en dusch och klädbyte innan vi sågs för ett glas bubbel vid flygeln och middag i matsalen. Fantastiskt god mat i form av pasta med kronärtskocka, citron och parmesan med ett glas rött. Att få lyssna till allas fem års planer och peppa varandra där vi står just idag. Att få lyssna till duktiga entreprenörer om kommit så långt i sitt driv till att skapa något eget. Det var just det som gav mig mest under dessa dagar. Många nya möten, nya vänner - som jag hoppas få fortsätta följa på ett eller annat sätt.

Efter en natt sömn, blev vi serverade en fantastisk frukost och sedan fick vi grotta ner oss i redigering i Lightroom. Jag älskar redigering och sög åt mig all ny kunskap - ville knappt bryta för lunch då jag går in i en helt annat värld och timmarna flyger iväg där framför datorn. Det blev eftermiddag och det var dags att skiljas åt. Ville krama om de alla - men som ni vet så går det inte just nu. Mycket nöjd och med tusen nya tankar och känslor styrde jag min lilla bil hem till Torslanda igen.
Nu tror jag snart det är dags för att ta nästa kliv...

  • 478 visningar

Gillar

Kommentarer

Lotta
,

Känner mig så innerligt glad över att du tog detta steg! Och vilka dagar sedan!✨ Denna miljö förstår jag att du inte kunde annat än förälska dig i. 💕

Bagleborn
Bagleborn,

Tack vännen ♥️ Och tack för pratstunden! Nästa gång gör vi något tillsammans!

nouw.com/bagleborn