FOTOFRALLA


Bilderna på mig är fotade av Elaine Börjesson. Alla andra bilder är fotade av mig i samband med min fotokurs.


Vad är nu detta, Fotofralla? Jo, nu ska ni få höra!
Efter att jag gick min fotokurs i höstas så kände jag hur roligt och givande jag tyckte det var att umgås med människor som hade samma intresse som jag. Att få vara kreativ och inspireras av andra. Att skapa konst genom att fota. idéen om en fotogrupp föddes, och jag har nu landat i att jag har skapat en grupp som kallas just Fotofralla.

Om man säger "Fotofralla" snabbt så låter det som "Foto för alla" - och detta är just en grupp för alla som gillar att fota oavsett hur mycket kunskap man har med sig tidigare. En prestigelös grupp där fokus kommer vara på att umgås, fota, göra utflykter och såklart äta gott tillsammans. Fast i ärlighetens namn hoppas jag att det kommer bli något godare än just frallor. Jag tyckte att det var ett passande bra namn för en sådan här typ av grupp. Håller ni inte med?

När jag googlade så fanns det såklart redan ett företag med detta namnet. Men äsch- det spelar ingen roll. Detta blir vår Fotofralla. Vi är nu redan sju stycken med mig i gruppen. En lagom grupp till att börja med, men självklart kan vi växa och bli större om det är som är intresserade av att vara med.

Vi kommer att träffas tre gånger per år; januari, maj och september. Och just nu håller jag på att planera den första träffen som kommer bli i september. Jag är så glad över att jag gick kursen i höstas, den har gett mig så mycket, jag har lärt känna nya vänner med samma intresse och vi fortsätter bygga på vår vänskap kring det som förde oss samman från början - KAMERAN! Som jag ser fram emot att få hänga med dessa sex härliga, roliga och inspirerande tjejer framöver!

Gillar