Glimtar från bröllopsfotografering

För två veckor sedan fotade jag mitt första bröllop för säsongen. På grund av parets yrken så har de bett mig att inte visa vem dem är, använda namn eller platser. Därför är dessa bilder noga utvalda och godkända.
Jag träffade paret på klipporna högt över havet när himlen var så där vackert blågrå och man såg att solen började spricka fram där ut över havet. Vindarna var ljumna och i luften låg det massor av kärlek.

Älskar brudens helvita converse.

Tio minuter innan, samtidigt som vänner och familj samlades på klippan framför parets sommarhus sprack solen fram och det blev klarblå himmel. På klipporna sa det sitt ja till varandra samtidigt som fiskmåsarna flög över våra huvuden och vacker musik spelades. Kan man annat än älska västkusten!
Efter vigseln så fanns det tid för både dans och vila på bryggan och där på klipporna fick jag några av mina favoritbilder. Dessa kan jag tyvärr inte visa - men tro mig, de var så härligt glada och fina!

Såklart man ta flakmoppen till bröllopsfesten. Till och med bröllopsfotografen fick åka med en bit.

Jag lämnade brudpar och alla gäster lagom till att festen skulle börja. Och gissa om jag blev sugen på charkisar! Vackrare uppläggning har jag då aldrig sett. Tack kära brudpar att jag fick föreviga er stora dag, att jag fick lära känna er och träffa era söta barn. Jag önskar ett stort lycka till i framtiden!

Gillar