Hela 2020 på en dag

Förra lördagen bjöd vi in våra vänner till en fest som vi kallade "Hela 2020 på en dag" - vi ville ta igen allt vi missade pandemiåret. Vi är ju ett gäng som gör det mesta ihop, fira nyår, påsk och midsommar och sånt där. Men det har ju inte fungerat som vanligt som ni alla vet. Alla familjer blev tilldelade varsin högtid, som de sedan skulle representera med kläder, en maträtt och varsitt uppdrag. Vi firade Nyår, Påsk, Midsommar, Kräftskiva, Halloween och....

...av en slump fick vi Bröllop. Förra året hade vi 20-årig bröllopsdag och hade pratat om att förnya våra löften. Från början hade vi tänk en tripp till Las Vegas och göra en tokig förnyelse med Elvis Presley, sedan bokade vi en resa till Frankrike och tänkte förnya löfterna bara med barnen, kanske på stranden. Sedan kom Corona…

Men nu så passade vi på att överraska våra vänner med att inleda festen med att förnya löftena. Vår vän Per som är Diakon hjälpte oss att hålla i ceremonin, som blev enkel och fin. Bilderna fotade Vince och min svägerskas man. Några snabba bilder i all hast fick det bli. Inte riktigt värdig en bröllopsfotograf, men fullt dugligt ändå.
Min brudbukett, världens finaste, beställde jag från Tinas Tistlar. Ljuvligt vacker.
Champagnekylaren fick Marcus i present av mig när vi firade 20-årig bröllopsdag, men skylten beställde jag från "En Grön Dörr" till detta året. Så fin!

28 augusti bjöd på klassiskt midsommar, påsk och julväder. 14 grader och lite regn. Älskar hur våra vänner gick "All in" och var en härlig samling i en salig blandning.

Tror vi faktiskt överraskade de flesta, vet att någon misstänkt men det blev en fin stund att uppleva med våra barn och några av vännerna som inte var med den där dagen för 21 år sedan. Vi gav egna löften till varandra. Finns just nu att lyssna på, på min story på Instagram och Facebook.

Titta så fina alla vännerna är! Vi saknade dock Familjen Angervall som var på Palma denna helgen. Men vi får träffas och fira med dem vid något annat tillfälle istället.

Bukett från Tinas Tistlar och en son som alltid bär keps...finaste ungar. Så härligt att få föreviga bröllopslöftena med er som vittne.

Påsk möter midsommar och vi plockar fram ett gemensamt buffébord med sill, köttbullar, prinskorvar, västerbottenpaj, potatisgratäng, kyckling och allt som hör till. Mums, vad alla hade fixat fina och goda rätter!

Tur vi hade tält, och en värmefläkt som blåste på så att vi inte frös. Lite bubbel och vin gör det extra varmt inombords. Dawid som firade Nyår korkar upp till middagen.

Och så kom tomten på besök till alla 12 barns glädje som fick varsitt paket och sedan blev det långdans runt huset. Hörde i efterhand att några grannar hade tittat nyfiket in och undrade vad vi höll på med. Ha ha ha.

Sedan var det dags för Midsommar och Kräftskive gänget att hålla i femkampen. Riktigt roligt och lyckat för både barn och vuxna.

Konditorn bjöd på bröllopstårta med choklad och salt karamell. Det började mörkna och Påsk och Halloween hade skattjakt för barnen. Perfekt att de fick lite godis till filmvisningen medan vi vuxna fick köra ett Quiz som Nyår ordnat med.

Ja, hjälp! Vilken dag, vilket gäng! Så otroligt roligt och en smula galet! Det blev prick så bra som jag hoppats på. Men det märks att man inte är 24 längre....har varit trött hela veckan efter all planering som krävts under någon månad.
Otroligt lycklig Fru Bagleborn som återigen fått säga sitt JA och lovat att älska i nöd och lust till döden skiljer oss åt. Som Marcus sa i sitt löfte: Det bästa ligger framför oss.

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer