Herr och Fru Eliasson-Tjäder

Den 11 juli så åkte jag till Gråbo för att föreviga Emelie och Mikael när de gifte sig med nära och kära. Paret hade bokat mig för 8 timmars fotografering. Så jag kom lagom till sommarfesten med släkten kl 12. Ett partytält stod i trädgården och cateringpersonalen var på plats, mjukglass maskinen igång. Jag väljer att inte visa några bilder från detta, utan bilderna i detta inlägget är istället från vigseln och porträtt fotograferingen vid Hembygdsgården. Paret hade med sig barnen och jag hade med mig Anna som fotade och assisterade. Så kul att ha med sig en kollega - det måste vi bara göra om!

Några bilder på hela följet hann vi med innan vigseln. Sommarfina hela bunten.

Vigseln var underbar, musiken fick till och med fotografen att fälla en tår- Helt magiskt bra!

Efter vigseln så firades det med kramar och bubbel. En härlig stund där både släkt och vänner fick ses en stund innan släkten fick gå hem och vännerna fortsätta fira brudparet i partytältet. Jag var kvar till kl 20, men väljer att inte visa några bilder från denna fest heller. Då skulle ni drunkna i bilder, och jag vet inte heller om alla vill synas här på bloggen. Istället väljer jag att visa några bilder jag fotade på brudparet efter vigseln.

Färg eller svartvit? Vad tycker ni? Stilig man tycker jag och jag kan inte bestämma vilket jag gillar bäst.

Alltså, denna brud! Så vacker och ståtlig. Som en drottning. Har ni bara sett den magiska klänningen - och hennes hår!

Tack Emelie och Mikael för att jag fick vara med er en hel dag och tack för de fina orden efter att ni fått leveransen med alla 415 bilderna. Vilken dag vi fick, och vilket väder. Bättre kunde det inte bli. Och tack Anna - så roligt att göra detta ihop med dig - kanske är det med nästa gång igen!

  • 464 visningar

Gillar

Kommentarer

Therese
,
wow, vilken vacker brud 😍 så fint du förevigat deras dag!
Pernilla
,
Vilken underbar klänning och helt ljuvligabilder.