Herr och Fru Victor i Botaniska

Den 28 juni var det så dags för Linn och Alexander att säga sitt ja till varandra i Botaniska. Paret kom 45 minuter sent till fotograferingen, för vet ni vad som hände!? Brudens byxor gick sönder när hon skulle ta på sig dem. Linn hade en två delad dress, och dragkedjan bak i byxorna gick sönder när hon skulle ta på sig dem. En TAXI tur ner till skräddaren och direkt tillbaka till Botaniska med lagade byxor. Inte kan man tro att det stressat in så i fotograferingen när man ser deras lugn i dessa bilder.
Jösses, så snygga de var. Har ni sett! Alex i vinröd kostym och Linn i två delad dress från Zettergren i vit spets. Brudbuketten med endast brudslöja hade bruden gjort själv.
Vid denna fotograferingen hade jag med mig en assistent. Gulliga Julia. Så värt. Det var till exempel Julia som hittade detta lilla hus på "Förbjudet område" inne p Botaniska. Och här fick vi de "förbjudna bilderna" - som taget ur en film

Till och med fotografen skrattade så det var svårt att fotografera.

Jag dööööööööööör

Vigselplatsen är pyntad med vimplar och gästerna får ett gals bubbel i handen direkt vid ankomst. Och se här, nu kommer brudparet...

Tårdrypande bröllopslöften till varandra och jag fick torka både en och två tårar för så vackert det var! Lika härlig stämning var det på minglet efteråt i parken.
Bröllopsfest på Villa Johanneberg. Gästerna samlas för ännu ett glas bubbel och vi skålar för brudparet!

Denna gången fick jag vara med en timme på festen och fotografera. Jag lämnar Herr och Fru Victor och alla bröllopsgäster och de fick festa loss utan mig resten av kvällen!

Tack Linn och Alex för att jag fick vara med er - jag hade sjukt roligt tillsammans med er! Och är nöjd med jobbet vi gjorde tillsammans.

Gillar