Hon som kom med ljuset

Precis där vi bor så har vi öppna åkrar och nu har bonden gjort vackra hölbalar där jag ville fota. Lucia- min lilla dotter som kom med ljuset var inte svårövertalad- så vi cyklade upp och fotade i kvällssolen.

Min vackra dotter.

Nu känns det som att sommaren sjunger på sista versen. Imorgon börjar mannen jobba efter fyra veckors semester. Båda barnen ska på Lantgårdsläger på 4H-gården i Tuve. Vi ska lämna dem kl. 8:30 och hämta dem kl. 17. Håller tummarna för att de får ok väder utan för mycket regn. Sedan börjar skolan veckan därpå.

Idag har jag träffat ett trevligt Torslanda par som jag ska fota sista helgen i augusti och dessförinnan ska jag fira min egna (19-åriga) bröllopsdag. Mannen har bokat en överraskning. Spännande.

Mitt företag Bagleborn Essens har jag lite nya tankar kring - få se vart det landar. Men känner mig inspirerad på ett nytt sätt och hoppas att jag kan ro i hamn de drömmar jag bär på. Önskar du en fotografering? Maila mig på essens@bagleborn.se så tittar på möjligheterna. Om du söker en bröllopsfotografering 2020, så garanterar jag 2019 års priser om du slutför bokningen innan den siste oktober.

Önskar er alla en fin kommande vecka, kram!

  • 801 visningar

Gillar

Kommentarer