Höstlov i Småland

Så glad över att vi hann åka hem till Småland två dagar på höstlovet innan de nya restriktionerna kom vad det gäller corona. Nu får vi snällt hålla oss hemma igen, och träffa vänner och familj utomhus.
Men i onsdags åkte vi till Linneryd och Fryggestorp för att hälsa på Anna-Mie och lille Olle som föddes i juli. Olle är min brors första barnbarn och han är nu morfar. Den lilla familjen bor i detta underbara hus som håller på att förvandlas bit för bit av Johan som är snickare. Nu hade de gjort tvättstuga och badrum på övervåningen. Deras känsla för detaljer är fantastisk. Jag älskar att komma hit! Se bara på deras utbyggnad som vätter ner mot sjön.

Och så fick jag träffa Olle, gammelfasters lilla älskling, för första gången Olle Karl Söderberg - vilket söt liten pojke, Och jag fick äran att fota honom- Så kul att få testa att fota inomhus, något jag inte gjort så mycket. Jag delar med mig av några bilder som jag skickade över till familjen.

Olle med mamma Anna-Mie. Mor och son!

Ja, hjälp! Sötare gosse får man leta efter. Vi avslutade eftermiddagen med fika i det vackra köket innan vi var tvungna att säga hej då och hoppas hoppas att vi ses snart igen!

Vi checkade in på Royal Corner i Växjö. Marcus och barnen gick och gymmade. Det var så mycket folk i poolen så vi ville inte bada. Sedan träffade vi upp pappa och Eivor på hotellrestaurangen. Så trevligt att få träffas i en avskild del och få äta god middag tillsammans. Och vi hoppas såklart att vi får träffas snart igen vi också.

Vi vaknar upp till ett regnigt Växjö, avnjuter en god frukost innan vi checkar ut och åker för att tända ett ljus på mammas grav på Skogslyckan. Det var så fint på mammas grav - alltid fullt av ljus och blommor trots att det är 33 år sedan vi förlorade henne i sviterna av sin bröstcancer. Vi tänker på henne och pratar om henne ofta.

Sedan var det dags att träffa nästa söta gosse, Viggo! Viggo är min systers andra barnbarn och Fredrik och Sofies första barn. Egentligen skulle jag fotat hela familjen men vi ställde in det för att det var så regnigt och tråkigt väder.
Men när vi åkte hem till deras fina hus i Öjaby för att säga hej så tyckte jag vädret var bättre och jag passade på att fota lille Viggo i den vackra skogen.

Viggo Erik Konrad Krig - vilken ljuvlig och charmig 7 månaders sötis! Så glad och mysig på alla sätt! Och dessa vackra färger som han bär. Lilla gossen!

Vi fick två fina dagar och vi hann med att träffa de flesta. Vi hann till och med svänga förbi och lämna lite saker och en ballong till Alicia som fyllde 2 år som väntade på henne när hon kom hem från förskolan.
Så kul att fått fånga de två nya tillskotten med kameran också. Hoppas att vi ses allihopa när allt lugnat ner sig igen.

  • 543 visningar

Gillar

Kommentarer