Isaberg med Vänner

Förra helgen åkte vi tillsammans med Familjen B till Isaberg. Då vår skidresa inte blev av tillsammans på sportlovet så bokade vi in detta tillsammans istället. Vi åkte på snirkliga grusvägar och kom till slut fram ett charmigt hus i Skillingaryd som vi hade hyrt för 1 natt. Tidigare på dagen hade vi varit i Isaberg för att cykla MTB och leka på lekplatsen. Därav cykelklädseln....

Huset har 4 sovrum och helt nyrenoverat kök och badrum. Vackra gamla möbler och gamla foton på väggarna som visade hur det såg ut för över 100 år sedan. Småländsk charm när den är som bäst!
Vi öppnar en flaska bubbel och äter en förrättssoppa på ramslök och en massa vitlök tillsammans med sprödvarm baguette. Vi grillar kyckling, haloumi, majskolvar och äter tillsamman med sötpotatis och bea. Rött vin till vuxna och läsk till barn. .

J och jag är så mätta så vi tror att vi ska spricka. Vi bestämmer oss för att ta en kvällspromenad medan grabbarna plockar undan efter middagen. Hela skogen doftar liljokonvalj och vi plockar med oss en bukett som vi sätter på bordet som vi får njuta av till desserten. Marcus och barnen leker Pantgömme på tomten. Magisk kväll!

Barnen sover länge och jag passar på att ta en liten joggingrunda innan vi plockar fram frukosten som vi njuter av ute i morgonsolen. Allt blommar och kaffedoft blandas med syrendoften och vi har en strålande dag att vänta.

Vi åker till Isaberg igen. Lucia och jag leker på Äventyrslekplasen och vid badstranden medan de andra cyklar MTB.

Lucia väntar på att storebror och Noah ska cykla färdigt så de kan följa med och bada....

...och hon väntar!

Så äntligen blir det bad och lunch vid badstranden innan vi skiljs åt för denna gången. Men det bästa av allt är ju att vi ses snart igen och vi har redan planerat en liten äventyrssemester till tillsammans. Underbara vänner!
  • 1 363 visningar

Gillar

Kommentarer

Josefine
,
Så roligt att se Smålandshelgen i bilder! Du lyckas med både actionbilder och stillsamma ju. Och du lyckas fota mig och Stefan utan att vi blundar 😀 Vilken sommar vi har redan i maj 🔆 Kram