Jag 45 år!

Ett inlägg med endast mobilbilder.

I torsdags fyllde jag år, och som jag älskar att fylla år! Detta året lite halvjämt till och med. Familjen sjöng för mig på morgonen innan de begav sig till skola och jobb. Och jag jobbar hemma som de flesta av dagar. Så tacksam över att flera kom ihåg min födelsedag och ringde och grattade mig. Ett blomsterbud från min vän Lotta piggade också upp såklart. Dagen var ljuvlig, med sol och snö. Medan jag åkte på fotvård så fixade familjen en middag till mig. En riktigt favoriträtt.

Jag älskar fajitas i alla former. Denna gången testade vi Leilas texas fajitas med entrecote, som Marcus hade köpt på Björland gård. En så god salsa med rostad majs, chili, avokado, vitlök och koriander. Det som höjde rätten lite extra var ädelosten som smulades ner i rätten. För att hitta receptet klicka HÄR

Till efterrätt blev det choklad brulé bakad av konditorn- så otroligt god!

Efter att barnen gått och lagt sig så avnjöt vi ännu ett glas rött framför brasan. De vackra tulpanerna fick jag av Vince, som hade tagit bussen ner till Torslanda själv och köpt dessa vackra. Vad jag fick mer?
En parfym av Lucia, skidsockar och träningsredskap samt en cykelsadel till min MTB som snart är färdigbyggd!
Så nöjd med min dag. Att få fira med min familj med god mat och dryck, jag behöver inte mer än så. Och att få vara frisk, att har förmån att bli ännu ett år äldre. Tack för alla grattis hälsningar och bidrag till Rosa bandet! Tusen tack!

  • 125 visningar

Gillar

Kommentarer

Mx5
,

Låter som en fantastisk födelsedag 🎂 Och tack för tipset med Entrecote tacos, det ska testas 😋

Bagleborn
Bagleborn,

Det var en fin dag tack 😍 ja, ni måste bara testa Leilas Fajitas. Så gott!

nouw.com/bagleborn