Jag och mitt kök

Här är jag! I vårt nya kök! För några veckor sedan var min kollega Andreas Myrin hemma hos mig för att hjälpa mig med min nya kamera och jag passade på att be honom om att ta några foton på mig. Jag kände att jag behövde byta ut min header på bloggen, som hade alldeles för många år på nacken. Och eftersom köket nu är klart så fotade vi just där. Bilden ovan valde jag till slut som ny header, som ni säkert redan har sett.
Och så ringen! Kommer ni ihåg? Vince köpte den till mig på pärlfabriken i Vietnam - den där dagen då vår resa till hans barnhem inte blev av. Jag var så ledsen, och Vince ville muntra upp mig när vi var på visning i pärlfabriken. Bär den varje dag, och jag älskar den.
Just här vid bardisken hamnar man allt som oftast med datorn. Mitt köket, bland matlagning och läxläsande barn. Här planerar jag middagar, och går igenom foton som skall redigeras. Köket - Husets hjärta. Platsen som blev precis som vi önskade- så nöjda!

Eftersom pojkarna i familjen var och cyklade MTB, så var det bara jag och Lucia hemma. Har ni sett Lucias fina klänning från Pomp de Lux!? Kommer bli så fin till sommarens alla fester. Kanske på midsommar?


Denna helgen har vi varit på 80-årsfest för min pappa, då blev det en annan klänning. Bilder från denna helgen kommer på bloggen nästa vecka.

Gillar