Jonsereds trädgårdar

När familjen Malmros hade åkt hem på söndagen i midsommarhelgen så planerade vi att åka på en utflykt med barnen. Men rätt vad det var så blev vi barnfria helt oplanerat då båda barnen gick till ett annat syskonpar för att leka. Det händer inte allt för ofta att vi blir helt barnfria då vi oftast ha våra barns kompisar hemma och som titt som tätt följer med på våra utflykter. Så gissa om det var uppskattat och välbehövligt att bara få vara VI.
Vädret var fantastiskt och vi bestämde oss för att ta med oss kameran och åka till Jonsereds trädgårdar. Det var första gången vi var här. Och vilken oas. Så otroligt vackert och färgsprakande.
Efter att vi fikat på trädgårdscaféet så handlade vi med oss några blommor från trädgårdsbutiken. Det blev mest ettåriga blommor.

Vi besökte både Tomas Von Brömssens och Anna Mannheimers trädgårdar. Hur charmigt?

Det blev en fin söndagsutflykt, jag kan verkligen rekommendera Jonsereds Trädgårdar om du inte varit där tidigare.

Imorgon börjar min semester, nu ska jag vara ledig 4 veckor! Vad som händer med bloggen dessa veckor vet jag inte. Jag kommer uppdatera lite när jag känner för det. Kanske flera inlägg i veckan eller så kommer det dröja någon vecka mellan mina inlägg. Det är just det som är semester för mig. Mitt så vanliga inrutade och välplanerade liv under mina arbetsveckor byts ut mot spontanitet och det oplanerade blir ett välkommet avbrott i vardagen. Och det ska bli så skönt!
Det eda jag har planerat för bloggen är att jag nästa söndag ska visa min senaste bröllopsfotografering. Så håll utkik!

Gillar