JULDAGAR 2021

God fortsättning kära ni! Imorgon är det nyår, och våra planer har blivit ombokade ett x antal gånger hit och dit - men nu ser det ut som det landat i att vi firar med vänner i Alingsås. Det kommer bli hur bra och roligt som helst!

Förra veckan var det ju som bekant julafton och efter att alla i familjen utom jag varit förkylda, veckan innan jul så var vi äntligen friska och kunde träffa Öckerösläkten. En glad bloggerska i julpyntat hem som här är redo att sätta sig i bilen mot färjan mot Öckerö en strålande solig och vacker julafton.

Självklart var det fint julpyntat och dukat hos svägerskan också där vi träffades för att äta julbord. Kusin Ludwigs flickvän Hilda var med också. Mysigt, eftersom jag gärna ser att vi blir fler som firar jul tillsammans.

Tomten kom med några presenter till barnen från far och mor föräldrar. Airpods till liten och cykelprylar till den store. Nöjda och glada var även farmor och farfar som fick lite fotoförstoringar.

Innan julklappsspelet så åt vi svärmors äggost med hemkokt jordgubbssylt. Riktigt gott! Sedan åkte vi hem till oss och fortsatte fira jul, tomten kom på besök. Oj, så snälla vi hade varit så alla fick precis det som de hade önskat sig.

Även detta året ser inte ut som vanligt då vi vanligtvis träffar Marcus släkt på Annandagen, men detta ställdes in detta året också pga av corona. Jag bjöd istället hem svärföräldrar och svägerska med familj på kalkonmiddag. Riktigt gott och trevligt, ska nog börja göra kalkon i mellandagarna. fast barnen gillade tyvärr inte det...

i måndags var det så härligt väder och vi var lediga tillsammans hela familjen. Så vi gjorde iordning lunch picknich och åkte till Bottenstugan i Spekeröd för att promenera en av slingorna. Så skönt att få röra på sig och vara ute i friska luften! Jag tog med mig kameran också, så jag fick tillfredsställa lite abstinens.

Nu önskar jag er alla ett gott slut och ett gott nytt 2022! Jag hoppas och tror att det kommer bli ett bättre år än 2021...

Vi ses och hörs nästa år igen!

Kram!

  • 0 visningar

Gillar