JULMARKNAD PÅ SLOTTET

Efter vår senaste stylade fotografering med Fotoklubben, så blev vi tillfrågade att ställa ut våra foton och vara med på Julmarknaden i Gräfsnäs. Så glad jag blev då detta varit en längtan och ett mål jag har satt upp sedan en tid tillbaka.

Vi är fyra fotografer från klubben, som nu ikväll har haft vårt andra möte där vi bollat idéer, och vilka bilder vi ska trycka upp som poster och som vykort. Inte lätt att veta, vad som säljer eller vad besökare vill se.

Men det lutar åt att bilden ovan som heter "Ängeln i rummet" samt bilden nedan "The sky is the Limit" kommer jag trycka upp som poster, 50*70 cm. Mest för att denna fotokonst är jag, och jag hoppas att det kan tilltala någon mer.

Bilderna på blommorna ovanför och nedan kommer nog bli vykort, eller ett större Fine Art tryck i kraftigare papper.

Vem vet kanske även denna bild från fotograferingen "Förtröstan" kvalar in eller någon av bilderna jag fotade idag på min vän Catarina vid Tumlehedsbadet. Jag är så spänd och lycklig över att få möjlighet att stå och visa vad vi gjort i Fotoklubben, vore roligt om ni kom och besökte oss på Slottet den 11-12 december. Du kan läsa mer HÄR

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer