Kerstin Malmros student

Förra lördagen åkte hela familjen upp till Örebro för att gå på studentmottagning i Adolsberg hos våra vänner familjen Malmros. Kerstin har jag följt hela livet och nu var det äntligen dags för henne att springa ut som undersköterska. Jag fick äran att fotografera hennes studentporträtt - vilket var så klart jätteroligt. I detta inlägger tänkte jag visa er några av de bilderna som jag levererade i veckan.

Ibland är det fint att göra en svartvit bild av färgfotot. Vilket gillar ni bäst?

Den vackra blomman, som faktiskt är EN ros köpte jag av Floristmästarna i Torslanda och passade så bra ihop med Kersins ögonskugga och sten i mössan. Tänk vilken tur jag hade att det passade så bra.

GRATTIS KESRTIN! Tant Marléne är så stolt över dig! Jag passade på att fota Kerstin med pojkvännen Felix också. De är ju så söta och har typ varit ihop hela livet. Så fina båda två!

Till sist fotade jag hela familjen tillsammans och även jag kom med på en bild i slutet. Händer inte ofta inte.

Jag har redan fått en studentfotografering nästa år, så roligt! Är du också intresserad av att boka mig inför en fotografering så mail mig på essens@bagleborn.se

  • 334 visningar

Gillar

Kommentarer

Lotta
,

Hjärtligt tack för superfina bilder Marléne ❤️. Du har verkligen förevigat min dotters student 😍. Du har lyckats fånga hennes charm och personlighet. En ungdomlig skönhet redo för livet 🥰🎉🌿

Bagleborn
Bagleborn,

Det var en ära ♥️ Tack för en fin studentskiva! Kram

nouw.com/bagleborn