Kläppen 2021

Här ser ni familjen Bagleborn som nu varit en långhelg i Kläppen. Andra året i rad som vi bor i Sjungarebacken med ski in - ski out och vi är så nöjda med detta ställe. I år fick äntligen till resan med våra vänner Stefan, Josefine och Noah. Det har ju gått lite troll i våra tidigare skidresor tillsammans kan man lugnt säga. Antingen ha de eller vi varit sjuka. På grund av Corona, så bokade vi varsin stuga bredvid varandra i år. Men vilket väder som Kläppen bjöd oss på. Strålande sol varenda dag. Riktigt bitande kallt på morgonen, men i kapp med solen så steg temperaturen och vi njöt av fantastisk skidåkning i fina backar!

Coolaste bruden i backen var så klart vår Lucia! Så många kommentarer denna lilla donna får om sin jacka ska ni veta. Hjälmen med glasögonen som hon fick av morfar och Eivor passade bra till.
Vi kom överens om att barnen fick träffas inomhus. Så lite after ski med chips och kortspel blev det första kvällen i vår stuga.

En kopp varm choklad till frukost innan vi gav oss ut i backen. Efter lunch så hade vi bokat snowboard kurs till Vince. Och han blev biten direkt. Tyckte det var jätteroligt och lärde sig att åka snabbt. Så imponerad av honom!

Jag invigde mina nya skidor och pjäxor, så nöjd med dessa!

I fredags skålade vi in det Kinesiska nyåret med champagne på altanen. Vi har ju det gemensamt att fått våra längtansbarn från olika länder i Asien. Vi lärde känna familjen B när vi gick den förberedande adoptionsutbildningen 2007.

Älskar att Josefine hade tålamod att åka med mig. Hon är grym på skidor och jag gör vad jag kan för att haka på. Inte lätt att hänga på barnen heller som alla tre blivit riktigt duktiga och modiga!

Skönt att åka innan sportlovet drog igång, inte så mycket folk i backarna. Och vi hade med all mat och fika och behövde inte besöka affären en enda gång. Vi fikar ute tillsammans i solen. Viktigt att pausa och fylla på med energi mellan åken.

På lördagen så tog Vince brädan upp i Gondolen, och kämpade flera timmar innan liftarna stängde. Rejält mörbultad, men onda handleder så valde han att ta det lugnt sista dagen med mig.

När Vince och jag chillade i solen sista dagen så åkte de andra som tokar. Ingen ville åka "sista åket". Vi avslutade sista dagen med att äta Alla hjärtans dag middag på hamburgehaket innan vi var tvungna att vinka hej då till Kläppen och familjen B som enligt rykte ��kte en svart backe innan de åkte hemåt.

Tack Kläppen och tack kära vänner för fyr fantastiska dagar tillsammans. vi är alla så nöjda och hoppas och tror att vi kommer tillbaka nästa år.

  • 142 visningar

Gillar

Kommentarer