Kustfolk i Varberg med Elaine

I går åkte jag och Elaine ner till Varberg för att gå på konst & designmarknad. Elaine lärde jag känna när jag gick fotokursen i höstas. När vi träffades sist i gruppen, så pratade vi om att åka ner hit- när väl datumet blev spikat visade det sig att det bara var jag och Elaine som kunde denna gången. Och vi håller nog båda om att de andra missade en så mysig utflykt denna lördag! Ska vi se lite vad vi hittade på?
På BRUKET trängdes utställare, den ena trevligare än den andra och tänk att alla mina inspiratörer var samlade på ett och samma ställe. Trots att det var mycket folk så tog de sig tid att prata och visa sina saker. Som Hanna Wendelbo, Frkn Falkman och Emma von Brömssen. Så fint och välordnat hela marknaden. Och vi shoppade, och vi fotade! Så roligt att få hänga med någon som precis som jag upplever genom linsen. Bästa!
Vi tog oss till VERKET för att äta lunch. Det var lång kö, och under tiden vi väntade hann vi börja våra funderar och tänka på hur vi ska kunna fortsätta i vår lite fotogrupp, planerade nästa utflykt som vi nu hoppas att resten av gänget och kanske några fler är intresserade av att hänga på. Och så hann vi fota lite till också såklart!
Ett besök in till FGL-store och träffa snyggaste Krickelin och Miranda. Vi klämde och kände på alla kläder. OMG! Och vet ni! Elaine köpte en Kimono- och denna fick jag fota henne i innan vi åkte hem. Ni MÅSTE titta på bilderna i slutet av detta inlägget! Lova!
Det var minst sagt blandat väder denna maj-lördag. Det var mestadels sol, men väldigt kallat. Precis när vi skulle avsluta vårt besök med en god kopp kaffe kom det till och med snö, hur galet?!
Men när vi kom ner till Kallbadhuset så sken solen igen. Men det var bara runt 8 grader- så jag är imponerad av Elaine som trots kylan klev ur sina kläder och hoppade i Kimonon. Och jag fick fota henne där på stranden. Det var magiskt.

Ser ni hur Elaines ögon har samma färg som Kimonon!

En fantastisk miljö att fota i. Det gällde bara att inte få med möhippan, pensionärsparet och paddlaren med i bild. Ha ha ha.

Vackra Elaine.

Tack min nyfunna vän för att jag fick en fantastisk dag i Varberg tillsammans med dig! Vi hade så roligt, aldrig var det tyst och jag njöt att få vara tillsammans med någon som precis som jag älskar att fota i vackra miljöer. Tack för att jag fick fota dig, du är så vacker - det gör jag gärna igen! Och jag ser fram emot var nästa utflykt tillsammans efter sommaren. Kram.
  • 718 visningar

Gillar

Kommentarer