Levande Familjefotografering

För två veckor sedan hade vi vår första Stylade Fotografering med min Fotoklubb FotoFralla. Work shopen hade jag som vanligt planerat i månader - det jag inte räknade in var covid och regn....
Alla tio fotografer hade tackat ja - men tre stycken fick tyvärr ställa in pga. sjuka. Även Fotograf Jennifer Nilsson som skulle kommit och pratat om temat "Levande Familjefotografering" fick ställa om och körde digitalt istället. Vi träffades hos Maria i Frölunda, åt god soppa med bröd kaffe och kaka och pratade och tog del av Jennifers kunskap när det kommer till att fota familjer på ett avslappnad och lekfullt sätt.

Sedan var det dags att ta sig till Påvelund och träffa två familjer och deras barn. Även där lite avhopp för sjuka barn. Ett riktigt Göteborgsväder med regn och blåst gav oss utmaningar. Ett härligt gäng killar som vi försökte fånga mitt i leken där i skogen. Delar med mig av ett gäng bilder som jag lyckades få till under en knapp timme innan vi var tvungna att ta skydd för regnet som tilltog.

Tack Alexandra och Josephine med familjer för att vi fick fota er. Tack för ert tålamod och er härliga energi som ni gav. Hoppas jag får möjlighet att fota er en dag då vädret är lite bättre också.
Fotoförfrågningar skickas till essens@bagleborn.se

  • 0 visningar

Gillar