Lifestyle fotografering

Månadsutmaningarna fortsätter med min fotoklubb. Denna gången var det jag som satte temat: "Dagarna som går som är livet" Jag gillar att fota det som händer i det verkliga livet och är oerhört intresserad av det man kallar Lifestylefotografering. Jag har ännu inte fotat ett sådant uppdrag i mitt företag, men jag håller på att ta till mig all kunskap, läser och går kurser digitalt. I söndags fick jag komma hem till min före detta kollega Lina, hennes David och Astrid 2½ år. De har ett underbart hus i Mölnlycke som de renoverat med säker stil och smak. Älskar deras retro känsla och sinne för detaljer - och förvaring.

Jag och Astrid gick in i sovrummet och gjorde något man egentligen inte får. HOPPA I SÄNGEN! Det var busigt och roligt tyckte Astrid. Sedan kom mamma och pappa och lekte och myste en stund.

Äntligen ska Astrid bli storasyster, eller storebror som hon säger själv. Lina är gravid i vecka 15. Paret är mycket tacksamma över att blivit gravida igen, då de kämpat ett tag. De drabbades av ett utomkvedshavandeskap förra året så nu är vi alla så glada över att allt ser bra ut och hoppas att det ska hålla hela vägen denna gången! Vackra Lina!

Tack fina Lina och David för att jag fick komma och fota er, öva på Lifestylefotografering. Jag fick mersmak och hoppas att jag kan få fler liknande förfrågningar framöver. Är du intresserad av att boka en fotografering med mig kan du maila mig på essens@bagleborn.se. Jag fotar bröllop, familj, barn, hemsidor och olika samarbeten.
Följ mig gärna på instagram också: bagleborn_essens

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer